maanantai 14. lokakuuta 2013

Kiipeilyä koko perheellä

Maanantai-iltaisin perheen isä ja poika suuntaavat kiipeilyseinälle. Ekaluokkalainenkin haluaisi, mutta hänellä on maanantaina tanssi ja siksi yleensä ei olla enää kiipeilemään ehditty. Viime viikolla hän pääsi kokeilemaan kiipeilyä koulussa ja häntä jäi vaivaamaan, ettei ollut ehtinyt kiivetä kattoon asti, vaikka yksi kaveri oli, joten tänään lähdettiin tanssin päälle korjaamaan tilanne.

Meidän viskari näytti mallia ja kiipesi jo vanhasta tottumuksesta kattoon asti.


Isosisko perässä.


Ja kun päätös oli tehty, niin kattoon asti mentiin!


Kiipesi kuopuskin: portaita ylös alas!


Lopuksi äitilläkin tuli testattua, Me&I:n skinny jeanseilla pystyy vaikka kiipeilemään seinää pitkin kattoon asti, hyvät jumppafarkut ;)


P.S. Sekä Viskari että Ekaluokkalainen pääsivät tänään Ohiluonnin konserttiin. Kulttuurielämyksestä riitti tälläkin kertaa kerrottavaa ja illalla lauleltiin "Aurinko laulaa ja linnut paistaa". Päiväkotilasten konsertin kohokohta oli kuitenkin se, kun yleisöstä esiintymään päässyt poika oli kumartaessaan lyönyt päänsä mikrofoniin . Tästä tapahtumasta riitti komiikkaa meidän perheelle koko illaksi. Viskari askarteli paperista mikin ja sen jälkeen jokainen vuorollaan esitti pään lyömistä mikrofoniin. Miksei sitä itse osaa iloita yhtä pienestä?

P.P.S. Jos tämän äidin haluaa tavoittaa varmuudella hyvällä tuulella, niin kannattaa kokeilla klo 21 jälkeen maanantai-iltaisin. Maanantai-illan showladies-tunnilla on aina niin mukavaa, että ei voi kuin vain hymyillä. Suosittelen lämpimästi muillekin, vaikka tanssikuviot ei ihan aina olisikaan hallussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!