torstai 2. tammikuuta 2014

Hattaralla pehmennetty arki

Naapurikunnista poiketen täällä meillä aloitettiin koulu jo tänään. Pienimmäiset saivat jäädä vielä jatkamaan lomaa - kiitos kylässä olevan enon, joka lupasi hoitaa heitä päivän. Äidin, iskän ja esikoisen oli kuitenkin suunnattava läheiseen opinahjoon, eikä herätys aamulla ollut helppo. Onneksi tämä kaksipäiväinen koulu/työviikko tuntuu lähinnä tällaiselta pehmennetyltä koealoitukselta, kun sen päälle saa vielä levätä kolmen päivän viikonlopun ajan.

Esikoinen ei meinannut eilen saada unta millään ja aamulla hänet piti lähes kantaa kouluun, niin väsynyt neiti oli. Onneksi koulupäivä kuitenkin piristi ja kotiin tuli reipas tyttö kolmen koulukaverin kanssa. Kun luokalla on yhteensä seitsemän tyttöä, niin neljä heistä on jo melko iso prosentti. Kun tulimme miehen kanssa kotiin vähän tyttöjen jälkeen, oli eteisessä vastassa pirteä kasa elämää ja keittiöstä kuului iloista naurua. 


Neideillä oli toiveena päästä testamaan joulupukin esikoisellemme tuomaa hattarakonetta.
(Äiti googletti, että näitä löytyy Clas Ohlsonilta ja ainakin joulukuun puolella alehinta oli vain 19,90€)


Hyvin maistui hattara kaikille neljälle ekaluokkaiselle + kahdelle pienemmälle ja toisetkin olisi mennyt, mutta ne päätettiin jättää seuraavaan kertaan.


Pehmoista laskeutumista arkeen ihan jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!