keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uusi Me&I-mallisto, ihanaa!


Maanantaina meille kotiutui ihana, iso laatikollinen vaatteita. Sovimme lasten kanssa, että paketti avataan ruuan jälkeen ja voin kertoa, että ruoka hävisi lautasilta nopeasti!

Esikoinen sanoi heti, että "äiti hae kamera, minä alan nyt sovittaa näitä vaatteita".
Hän käyttikin päällään kaikki sellaiset, jotka päälle menivät. 

Pienemmät eivät ihan yhtä montaa vaatekertaa käyneet läpi, mutta suosikit löytyi jokaiselle.

Ja kuten arvata saattaa, olohuoneessa vallitsi hetken aikaa pieni kaaos.


Kuopus löysi laatikosta heti ihanat kissat. Froteinen tunika nousi väristäkin huolimatta heti suosikiksi (yleensä neiti käyttää vain vaaleanpunaista), niinn suloinen kruunupäinen kissa kuvassa oli. Myös kissahousut kelpasivat jalkaan neidille, joka yleensä käyttää vain sukkahousuja.

(Huomatkaa laatikkoleikit, keskimmäisen sormet pilkistävät laatikon raosta, kun pikkusisko on hänet sinne piilottanut.)


Esikoinen poseerasi mielellään ja etsi itse kuvausasennot. Ruskeat froteepolvarit hän kehui mukavantuntuisiksi, niitä kun sai pitää jalassa lähes koko kuvauksen ajan.


Auringonkukkatunika sopi niin voimisteluun kuin löhöilyynkin ja iloisten värien myötä pääsee kesätunnelmiin, vaikka ulkona paukkuu pakkanen.


Merirosvot olivat arvatenkin viisivuotiaan mieleen ja paita piti laittaa heti päälle, vaikka se melko pientä kokoa olikin.


Uuden joogatkin keskimmäinen kelpuutti heti sovitukseen, ne olivat hänelle mieluisan kapeaa mallia. Itse ihastuin collegetaki keltaiseen väriin!


Sovituksen lomassa keskimmäinen pääsi näyttämään, että hänkin osaa tehdä sillan.


Alla oleva asu nousi omaksi ja esikoisen suosikiksi. Tämän seti tilaan ehdottomasti molemmille tytöille ja aikuisten samaa kuosia olevan kietaisun itselle niin, että voimme taas muutaman kerran kesän aikana samistella.


Waves and sunflower -tunikan mies bongasi omana suosikkinaan malliston joukosta, siinä on kieltämättä aivan ihanat värit.



Tämä perhostunika poikkeaa Me&I:n perinteisistä tunikamalleista ja oli Pomp de luxin vaatteita ihailevan esikoisen mieleen ehkä hillityn tyylikkyyden ansiosta.


Rauhanmerkki on paidassa rakennettu pienistä kuvioista, aivan ihana idea - kannattaa tarkastella läheltä. Hameessa on magic -housuista tuttu kaksinkertainen vyötärökaistale, joka ei varmasti kiristä eikä purista tuntoherkkääkään lasta.




Kuopus rakasttu kruunuleggareihin, niitä tarvitsemme varmaan useammat.





Mihinkäs se kissanhäntä katosi...?


Lapsille on kauniissa vaaleanpunaisessa sävyssä tarjolla magic pantsit. Toivon mukaan kuopus suostuu käyttämään näitä, ovat varmasti ainakin ihanat päällä! Esikoisella ne pääsevät tanssikäyttöön.


Pöllöpipon voi vetäistä vaikka naamariksi silmien eteen.


Ja voi, jos meillä vaan olisi vielä vauvoja...



Näillä väreillä ja kuvioilla on ihana lähteä kevättä kohti.

Mitkä ovat teidän suosikkinne?

14 kommenttia:

  1. AIVAN superihania kuvia! :D

    Isosiskon posetukset - siitähän tulee vielä malli! Wau! :)
    Coolin kummipojan käsimerkit - mistä se on semmoset oppinu? Hauskoja. Ja upea silta kanssa ;)
    Pikkuprinsessan aivan ihanat vaaleanpunaiset vaatteet :D ! Tosi suloisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne ;) Ja olivat niin innolla mukana sovitushommissa ja malleina - isoin tosiaan erityisesti :)

      Poista
  2. Ai ai, olipas kyllä paljon houkutuksia mallisto pullollaan! Voisin ottaa mallistosta kyllä vaikka mitä, mutta ensisilmäyksellä äitiä miellytti erityisesti auringonkukkatunika, poikien retrobussi- paita sekä tietysti ne housut, joista on tullut meillä suosikkeja. - MY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut on meilläkin kovassa käytössä - ja samoja itsellä nousi noista suosikeiksi. Tuon retrobussipaidan (yksittäisprintillä ruskealla pohjalla) ja keltaisen collegetakin aion heti alkuun keskimmäiselle tilata. Esikoinen haluaa ainakin turkoosit joogahousut.

      Poista
  3. Turkoosi ruskea kiehtoo eniten. Mutta oi miksi ihanan pöllö bodyn pohjaväri on noin arka, voi kun ois ollu värit eri päin vaikka ruskea tai turkoosi pohja. Ei tohdi meidän itsesyöjälle noin aran väristä tilata, yhyy :(
    Autokuvioita varmaan täytyy alkaa vähitellen sulattelemaan, mutta tuo retrobussi on ehdottomasti kaunein näkemäni auto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta, että valkoinen pohja on arka yksivuotiaalle... Pikkuvauvallahan arka väri ei niin haittaa, kun ei vielä kiinteitä ja sotkevia ruokia syö. Toisaalta valkoiselle saa käyttää tujumpia puhdistusaineita. Ruskeaturkoosi oli minullekin mieleen :)

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia ja kylläpä nuo vaatteet näyttää vielä paremmilta kun niitä katsoo jonkun päällä :D Oma suosikkini on ehdottomasti tuo vauvojen kruunubody ja kisuhousut, jotka tulen omalle kuopukselleni tilaamaan ja sitten esikoinen ihastui heti katsottuamme kuvia siniseen kisumekkoon.. ja meillä ei yleensä olla kissafaneja, en ainakaan minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei olla oltu kissafaneja, mutta tuo on vaan niin suloinen - ja se kruunu tietenkin kruunaa kaiken :) Minä niin toivoisin, että saisin pukea tuon kruunubodyn jonkun päälle, mutta alkaa tuo kolmevuotiaskin nyt olla liian iso. Pitänee tyytyä tilaamaan tuttavaperheen vastasyntyneelle lahjaksi.

      Poista
  5. Siis onko teillä ihan kaikki miikkareiden vaatekappaleet? Täällä on yks niin super kade tyyppi nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myyn miikkaria, siksi meillä on näitä näin paljon :)

      Poista
    2. Eikä? Oikeasti? Ja vieläpä täällä meidän seudulla? Sittenhän mää voin tilailla sun kautta :D

      Poista
    3. Kyllä, Limingassa - ja kyllä, minun kautta voi tilata :)

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!