tiistai 7. tammikuuta 2014

Paketointiin hurahtaneet

Meillä alkoi koulu tosiaan jo viime viikon torstaina, mutta pitkä loppiaisviikonloppu tuntui kyllä ihan loman jatkeelta. Koko joululoma vietettiin kotona, mutta pitkänä viikonloppuna päätettiin lähteä rentoutumaan mummolaan. Junalla. Matkustaisimme junalla useamminkin, jos täältä Oulun seudulta pääsisi Savoon Intercityllä leikkivaunussa, mutta nuo pikajunat eivät hirveästi houkuta, vaikka matka ihan mukavasti parin läppärin, kolmen tabletin, kolmen puhelimen ja yhden pelikonsolin kanssa menikin. Siitäkin huolimatta, että varaamillamme PC-paikoilla eivät pistorasiat tietenkään toimineet.

Perillä jokainen meistä pääsi rentoutumaan omalla tavallaan ja yhdessä. Koko porukalla saunoimme ja kävimme Siilinjärvellä Fontanellassa uimassa. Keskimmäinen pääsi kummitädin kanssa Hoploppiin ja me esikoisen kanssa kahdestaan shoppailemaan Matkukseen

Matkuksessa kiersimme korukaupat ja pari vaatekauppaa, Clas Ohlsonin ja tietysti Ikean. Mitään tarpeita meillä ei ollut, mutta pari isoa kassillista tavaraa lähti matkaan. Välttämättömyyksiä tietysti, kuten korvikset esikoiselle, pari synttärilahjaa serkuille, uudet toppahanskat kahdelle pienemmälle, kuulokkeet pelikonsolin pelaamista ja kännykästä musiikin kuuntelua varten, ihan vähän servettejä ja kynttilöitä, kylppärinmaton jne.

Se kohta, missä todella hurahdimme, oli Ikean paketointitarvikeosasto. Siellä oli aivan ihania uutuuksia: Monia kauniita papereita tyylikkäästä mustavalkoisena ja lapsille sopivan värikkäinä, kuvioituja teippejä ja paketointinaruja sekä kivannäköisiä pakettikortteja. Näitä lähti mukaamme iso kasa, mutta niitähän aina tarvitaan, eikö? Vision jo silmissäni kaikki nätit lahjapaketit, joita saamme alkavana vuonna jakaa.
Uusia tarpeita päästiin käyttämään serkkujen paketeihin: neljävuotiaalle poalle ja yhdeksänvuotiaalle tytölle. Itse paketoin neljävuotiaan paketin, esikoinen innostui teippailemaan serkkutytön paketin koreaksi.


Nyt ei malteta odottaa uusia synttärikutsuja, että päästäisiin paketoimaan lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!