maanantai 13. tammikuuta 2014

Vanhan siivousta uuden edestä

Meillä meni vähän myöhäiseen joulun siivoaminen pois. Vasta menneenä viikonloppuna kannettiin kuusi ulos ja tontut laatikoihin ja varastoon, kyntteliköt saivat jäädä odottamaan valoisampaa aikaa.

Kuten arvata saattaa, varsinkin jotkut tilat tuntuvat ihan kolkoilta ilman tunnelmallista jouluhärpätystä. Tilaa täyttämään piti ostaa itselle yksi kimppu tulppaaneja muistuttamaan siitä, että kevät lähestyy, vaikka talvi vasta varsinaisesti alkoihin.


Yleisten tilojen lisäksi kävin jälleen kerran käsiksi kaappeihin ja pistin noin reilusti yli sata vaatetta myyntiin... Miten meillä voi olla niin älyttömästi tavaraa?
Pitäisiköhän ottaa tavoitteeksi elämän rauhoittamisen lisäksi myös ostamisen järkevöittäminen. Oma hommansa tässä pois myymisessäkin...6 kommenttia:

 1. Meillä vielä kuusi jatkaa elämäänsä sisätiloissa - sukuvika tuo viivästynyt joulu??
  Iskä

  VastaaPoista
 2. Kannatan! Siis sitä, että tavarat voi hyvin jättää kaupan hyllylle. Olen iloinen, että löysit tällaisen "kehittämisidean" itsessäsi. Tavara, koriste-esineet, vaatteet, lelut, pelit jne. ei tee käsittääkseni ketään onnelliseksi.
  Onni syntyy arkisesta yhdessäolosta, toinen toistemme kohtaamisesta :).
  Hyvää ja rauhoittavaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin pikkuhiljaa siivotaan joulua pois (kuusi lähti eilen). Joko laitoit vaatteita johonkin myyntiin, meille kelpais pojalle 98:sta ylöspäin :D

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin nyt kaikki vaatteet Me&I-myyjien kirpparille. 110/116-kokoa on PALJON, 98/104 taisi olla vain yksi T-paita ja yksi pyjama.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!