keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Minimint - mikä ihana nettivaatekauppa

Pari päivää sitten kirjoittelin ostamisen järkevöittämisestä ja silti eksyin surffaamaan lastenvaatteita nettikauppoihin eilen, kun sinnikkäästi odottelin kuopuksen nukahtamista (sillä aikaahan ei voi tehdä mitään muuta kuin surffata netissä, onhan tärkeää tarkkailla, että lapsi nukahtaa ;))Minimint on nimenä osunut silmiini sekä Facebookissa että parissa blogissa ja taidankin olla myöhäisherännäinen, kun en ole sivuille aikaisemmin eksynyt. Nyt siellä oli paljon, paljon hyviä tarjoksia merkkivaatteista - laatutuotteita jopa alle puoleen hintaan. Valikoimaa oli yllin kyllin, Metsolaa, Dunsia, Paul Frankia, Mini rodinia, Espritia, Maxomorraa... Ihan mielettömästi huippumerkkejä!

Oikeastaan lähdin katselemaan villapuku, koska kuopuksen villahaalari on mennyt rikki ja uudelle olisi pikainen tarve näillä pakkasilla. Sellaista ei löytynyt, mutta sen sijaan löysin minulle uuden merkin, josta meidän tanssityttö varmasti tykkää: Dimenzione Danzan. Tilasin esikoiselle kyseisen merkin collegeasun, kun hänelle alkavat kaapissa olevat housut käydä väistämättä pieniksi.


Lisäksi ostoskoriin tarttui esikoiselle Axeldan nahkaiset karvasaappaat. Ihanannäköiset ja toivon mukaan myös lämpimät. Itse olen aivan rakastunut omiin Emuihini. En ole elämässäni löytänyt mitään muita kenkiä, jotka pitäisivät varpaat lämpimänä säällä kuin säällä. Toivottavasti nämä ovat edes puoliksi sitä mitä Emut. Onko kenelläkään kokemuksia?

Sen lisäksi, että ostokset olivat jo valmiiksi hyvässä alessa, löytyi Googlettamalla Minimintin alekoodi, jolla sai vielä noista alehinnoista 10% pois ja postikulut olivat ilmaiset, kun hakee paketin postista - eikä edes laskutuslisää tullut. Ihan mieletöntä! Ei taida jäädä viimeikseksi kerraksi, kun eksyn noille sivuille.

Nyt vaan pitää jatkaa sen villapuvun metsästystä ;)


2 kommenttia:

  1. Mulla on menossa sisävaateostolakko - saa nähdä kauanko pitää ;) Toinen ihana Minimintin tyylinen on babyshop, oletko sitä testannut. Se ei vaan oo suomalainen kuten Minimint, josta plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea tuo lakko, pitäs varmaan kokeilla. Nyt tosin "vastaan haasteeseen" vaan kahden viikon lakolla. Me&I-kauden alettua on pakko tilata jotain edustusvaatetta itselle ja lapsille ;) En oo Babyshoppiinkaan törmänny, pitääpä käydä kurkkaamassa. Oon kuitenkin sitä mieltä, että järkevämpi ostaa laadukasta, jonka saa kierrätettyä eteenpäin kuin paljon halpaa, joka menee meidän käytön jälkeen roskiin.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!