perjantai 7. maaliskuuta 2014

AmandaB - rakkautta ensi silmäyksellä


Amanda B  on varmasti maailman ihanin sisustkauppa. Miten olen onnistunut missaamaan Kuopion liikkeen aikaisemmin, vaikka niin usein Savossa pyörimme?!?


 Tällä kertaa halusin varta vasten lähteä katsastamaan Amanda B:n valikoiman liikkeeseen, koska nettikauppa on pullollaan ihanuuksia: kynttilöitä ja kynttilänjalkoja, sisustusesineitä tarroista rasioihin ja kransseihin, huonekaluja, valaisimia, ruukkuja... Vaikka mitä ihanaa, mistä tällainen sisustuskuumeilija unelmoi.


Sanoin miehelle, että on yksi kauppa, jossa haluan käydä ja heti, kun pääsimme näyteikkunan ensimmäiselle nurkalle, mies totesi: "AI tämä!"


Valikoima kaupassa oli äkkiseltään katsottuna juuri sama, mutta kaupassa käyminen jo itsessään oli elämys. Kauppa oli sisustettu todella kauniisti, valoisasti ja maalaisromanttisesti. Nettikaupan tuotekuvat ei ole mitään siihen verrattuna, miten ihanalta kaikki näyttää liikkeessä.


Jokaisella tavaralla oli oma paikkansa ja kassatiskikin oli kauniisti katoksen alla. Jokainen nurkka oli ihan täydellinen, mutta kassan lisäksi mieleen jäivät erityisesti hää- ja lasten nurkkaukset.

En voi muuta sanoa kuin että liike jo itsessään on syy ajaa Kuopioon kauempaakin. Suosittelen todella lämpimästi!


P.S. Eipä tarvitse miettiä seuraavaa synttärilahjatoivetta pitkään, lahjakortti tuohon ihanaan liikkeeseen on ehdottomasti toivelistan ykkösenä.

(Kuvat AmandaB-nettikaupan sivuilta)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!