maanantai 10. maaliskuuta 2014

Styleroom - mikä ideapankki sisustajalle!


Oletteko löytäneet tienne Styleroom-nettisivuille? Minä löysin eilen ja jäin heti koukkuun! Sivusto täynnä inspiroivia kuvia ihmisten kodeista. Voit hakea sieltä kuvia eri hakusanoilla, kuten huoneen nimillä tai sisustustyyleillä. Sieltä saat vinkkejä vaikkapa keittiöremonttiin tai olohuoneen sisustamiseen. 

Oikea sisustajan unelmayhteisö!


Nyt löydät Styleroomista myös meidät nimellä valkoinenkartano. Toistaiseksi siellä on esiteltynä vasta meidän keittiötä, mutta alan vähitellen lisäillä kuvia.


Terveisin,
valkoisen kartanon emäntä, joka on niin hurahtanut sisustamiseen, että suunnittelee jo huonekalujen tuunausta (=maalausta lähinnä), vaikka tähän mennessä ainoa saavutus sillä saralla on pinnasängyn maalaaminen kahdeksan vuotta sitten ;)

P.S. Viikonlopun aikana Facebook alkoi estää blogini linkityksen, herjaa sisältöä loukkaavaksi. Ilmeisesti tämän laukaisi tavallista huomattavasti suurempi blogipostaukseni jakaminen viikonlopun aikana. Olen laittanut facebookiin palautetta, mutta asia ei ole vielä muuttunut. Onko kenelläkään muulle käynyt näin? Mitä tämmöiselle voi tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!