keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ekaluokkalaisten ex tempore -juhlat

Meidän ekaluokkalainen tykkää järjestää kaikenlaista kivaa pikkujuhlaa ja yllätystä kavereilleen ja itselleen. (Kehen lie tullut?!? ;)) Viime viikolla täällä oli koulun jälkeen yhtenä iltapäivänä viisi tyttöä ja he alkoivat suunnitella juhlia oman luokan tytöille. Yhdessä valmistettiin kutsuja, suunniteltiin teemaa, tehtiin viuhkoja ja niin edespäin. Ja sen jälkeen neiti alkoi tietenkin kysellä, että milloin saa juhlat järjestää.


Keskiviikkoisin pääsen töistä jo yhdeltä, joten lupasin kuskata kaikki luokan seitsemän tyttöä meille keskiviikkona koulun jälkeen juhlimaan. Tytöt itse vastasivat ohjelmasta, minä pistin vain tarjottavat pöytään.


Koulun ja hoitopäivän jälkeen tahtoo ainakin meidän lapsilla olla kova nälkä, joten ostin pakastepitsoja välipalaksi ennen herkutteluhetkeä. Billy's pan pizzat upposivat nopeasti.


Varsinaiseen herkutteluhetkeen olimme leiponeet jo viime lauantaina pakastimeen suklaamuffinseja (klik) ja alkuviikosta väsäsimme mokkapaloja Kotivinkin ohjeella (klik) ja riisimurosuklaita (ohje esim. täältä: klik). Kaikki ohjeet olivat helppoja suhteellisen nopeita toteuttaa ja tuntuivat maistuvat - mutta pellillisestä mokkapalaa jäi myös työkavereille vietäväksi.


Kotivinkin mokkapalaohjeessa oli myös hauska koristeluvinkki, jonka tytöt saivat itse toteuttaa. Tällaisia pöllöjä ilmestyi pöytään.Herkuttelun lisäksi osa tytöistä teki läksyt, osa ehti vähän leikkiä, ja lopuksi rauhoituttiin leffan ääreen. Juhlailtapäivä meni mukavasti isolla porukalla ilman kommelluksia tai riitatilanteita ja äidillekin työtä aiheutui vain tarjoiluista. Ehkä taas vapun seutuun uusiksi ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Sopivan pieni porukka tyttöjä, helppo järjestää yhteisiä juttuja kaikille.

   Poista
 2. Noi on niin kivat noi pöllöt!!! <3
  Mä näin kotivinkin facessa kans ton ohjeen ja on kummitellut mielessä siitä asti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun värkkämään :) Helppoa ja hauskaa, onnistui lapsiltakin. Kotivinkillä on muuten aivan ihanat uutiskirjeet. Tulee mulle sähköpostiin ja melkein joka kerta niissä on jotain, mitä ite haluaa toteuttaa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!