maanantai 17. maaliskuuta 2014

Viiden euron vessaremontti d-c-fix-muovilla

Helmikuussa ostin vessaan pikkupiristystä ja haaveilin vessaremontista, vähintään tason vaihtamisesta valkoiseksi (klik). Amalia ystävällisesti vinkkasi tuon postauksen kommenteissa, että monet naiset ovat jonkinlaisella kalvolla helposti uusineet vessansa. Tämä idea piti heti googlettaa ja Etolan nettisivuilta löytyi edullista d-c-fix-muovia (klik), jolla voi päälystää tasoja. Hinta n. 5€/metri.

Olimme sopivasti menossa Kuopioon ja Kuopiossa on Etolan liike, joten sinne suuntasimme. (Nettikauppakin olisi ollut hyvä vaihtoehto, jos emme Kuopioon olisi olleet muuten menossa.) Idea oli niin edullinen, että sai miehen hyväksynnän ja hän jopa lupautui kiinnittämään kalvon (=pelkäsi, etten minä saa siistiä jälkeä ;)).

Tässä vessa ja mielestäni todella ruma kivikuvioinen taso ennen kalvoa.


Ja alla vessa kalvon kanssa. Kiinnittämiseen meni muutama minuutti, kuin olisi kirjaa päällystänyt kontaktimuovilla. Jäljestä tuli siisti ihan kädellä ja viivottimella tasoittamalla.
Ainoa harmi on, että kalvon sävy on vähän liian kirkkaan valkoinen meidän vessaan, se saa kaapinovet näyttämään likaisilta. Emme tätä hoksanneet, kun rullaa Etolassa valitsimme. Toisaalta, remppa oli niin edullinen, että sen uusiminen uudella kalvolla ei kovin kalliiksi tule.
Jälki kestää tarkastelua läheltäkin


ja saumoistakin tuli siistit.


Voin suositella tätäkin, piristi kummasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!