perjantai 7. maaliskuuta 2014

Virkattu rahi

Yhtenä iltana tässä lomalla selailin ontelokuteesta virkattuja juttuja netistä. Tarkoitus oli keksiä käyttä jämäkuteille, mutta niinhän siinä kävi, että löydin Lauramainen -blogista niin täydellisen  ohjeen, että piti lähteä kauppaan ostamaan lisää kudetta.


 Sain kuteet eilen ja tänään hyödynsin kotimatkan virkkaamiseen, joten sain jo illan päälle valmista. Ontelokuteesta virkkaaminen on niin ihanan nopeaa!

Ja lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Näitä pitää tehdä lisää. Ohjeen löydät Lauramainen-blogista (klik). Päällinen on virkattu viidesta samanlaisesta neliönmuotoisesta kukasta, jotka on liitetty yhteen.. Kukat on tehty Virpin ohjeella, joka löytyy täältä (klik), mutta ontelokuteesta. Minä tein oman kukkani koukulla numero 10.


Virkatun päällyksen alla on Ikeasta vuosia sitten ostettu pieni kuutiorahi, en tiedä saako näitä Ikeasta enää. 

Samaa kukkaa voisi joka tapauksessa hyödyntää tyynynpäälisen tekemiseen ja se taitaakin olla seuraava käsityöprojektini.

6 kommenttia:

 1. Ei vitsit kuinka hieno vaaleanpunaisenakin!!! :-)
  Äh mahtavaa, eetä joku muukin lämpeni tuolle! ;-)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ideahan on ihan loistava, kiitos sinulle! Meillä on kolme näitä raheja ja nyt arvon, teenkö niihin kahteen muuhun myös vaaleanpunaiset kukat vai valitsenko jonkun muun värin - vaaleansinisen? beigen? valkoisen?

   Poista
  2. Mulla on myös toinen rahi, joka vielä odottelee päällistään varastossa... Joko ajattelin tehdä kapeammasta, samanvärisestä kuteesta pienempiä kukkaruutuja, siis neljä kukkakruutua/kylki tai sitten ihan eri värillä tai sitten ihan eri kuvio ja väri. On kovin vaikea päättäää... ;-) Kerro jos keksit jonkun hyvän yhdistelmän... :-)

   Poista
  3. Päädyin ostamaan luonnonvalkoista kudetta - tosin valinta oli niin vaikea, että vielä kaupasta piti soittaa miehelle ja konsultoida toista mielipidettä ;) Näillä näkymin teen ihan samanlaisen, mutta vaan eri värillä. Mutta katsotaan, keksinkö jotain erilaista :)

   Poista
 2. Onpa kaunis! :) mukava kun postaat niin usein. Säännöllisesti kyllä luen, mutta liian harvoin tulee jätettyä viestiä. Oon ite tykästyny enenevissä määrin vaaleansiniseen sisustuksessa, vaikkei sitä meillä paljoa vielä olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon ollu tän viikon lomalla, niin on tullu tavallistakin enemmän postattua :) Ite oon kans ihastunu pitkästä aikaa vaaleansiniseen ja nyt yritänkin tasapainoilla vaaleansininsen ja -punaisen kanssa. Yläkerrassa on vaaleanpunaista, mutta keittiössä vaaleansinistä.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!