sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Limingan löytöjä ja kevätsisustusta

Eilen kävin taas kierroksen Limingan kirpparilla ja Sweet home villassa. Lisäksi suuntasin ihan meidän nurkilla  Vanhassa Limingassa sijaitsevaan ihanan tunnelmalliseen vanhan tavaran liikkeseen Pivikseen.

Piviksellä on myös kätevä nettikauppa, jossa hyvät kuvat tuotteista (klik)
Piviksessä haaveilin astiakaapista ruokailutilaamme ja lipastosta aulaan. Käykää kurkkimassa nettisivuilta, sopivisivat hyvin meille (tämä ja tämä), kun vaan osaisi päättää, mihin rahansa käyttää ja milloin. Kaikkeen ei kerralla ole varaa.

Tällä kertaa mukaan lähti vaan suloinen nalle meidän takan kulmalle asustamaan.Kirpparilta nappasin matkaan suolasirottimen, joka löysi paikkaansa yhdessä tähden kanssa liesituulettimen päältä. Viime viikolla ostamani kello sai siirtyä näiden tieltä leivinuunin nurkalle ja voi olla, että se pääsee seinällekin vielä joku päivä.Kirpparille ja Sweet home villaan jäi vielä paljon ihanuuksia, joiden hankkimista jahkailen...


Olohuoneen lipaston asetelmakin on vihdoin päässyt keväisempiin tunnelmiin. Porot siirtyivät laatikon sisään, kukka ja maljakko pääsivät esille.


Voi olla, että näidenkin järjestys tässä vielä kevään mittaa elää. Kummasti voi pientenkin asioiden muuttaminen piristää!

P.S. Tänään laitoimme vessan tasolle DC fix -kalvon/muovin ja saimme siitä vihdoin valkoisen. Jee! Kuvia muutoksesta luvassa lähiaikoina.

4 kommenttia:

 1. Tuo Pivis on kyllä ihanan paikka. Tunnelmallinen miljöö ja kaikki kauniisti esillä. Verkkokaupasta on kätevä käydä tarkistamassa tarjontaa ja verkkokaupan tietojen ja kuvien perusteella voi rauhassa miettiä ja mittailla hankintaa. Myös meille on sieltä kotiutunut yhtä sun toista :) Normi -kauppaa edullisemmat hinnat, ja valikoimissa sellaista mitä ei ihan joka paikasta saa. Plussaa läheisestä sijainnista ja kierrätysideologiasta. Viime kesänä myivät siellä kahvia ja jäätelöä - kiva kesäkahvila siis myös :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tosiaan vielä viehättävämpi kuin näin talvella, mutta ihania juttuja tosi hyvin meidän kotiin sopivia. Ja tosiaan ihan mahtavaa, että tuollainen liike on kävelymatkan päässä! Ainoa haaste on muistaa mennä silloin, kun se on auki. Aukioloajat kun ei ihan normikaupan mukaan mene.

   Poista
 2. Oi te ootte laittanut sitä DC-fixiä - jäämpä odottelemaan miltänäyttää :)
  Tuo Pivis on kyllä niin kaunis putiikki, mutta noitten aukioloaikojen takia tulee aika harvaan käytyä. Kannattaa kurkata se Wanha muori mistä blogissani vinkkasin - siellä oli hyvin samanlainen senkki 240eur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kuvia tuosta vessan kontaktoinnista :D Kiitos vinkistä, taitaa vaan olla liian pieni tuo Wanhan muorin senkki :/ Pitäisi löytää mielellään 160-senttiä leveä tai vieläkin isompi...

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!