sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kakkutalkoot: Opettajien ja hoitajien lahjat valmiina


Jos eilen oli sisustuspäivä, niin tänään on ollut leivontapäivä. Päätin tehdä tänä(kin) vuonna opettajille ja hoitajille kakut lahjaksi. Koska hoitajia ja opettajia on tänä vuonna yhteensä kahdeksan, olisi näin monen kakun leipominen viikolla saattanut mennä kiireeksi. Siksi päätin tehdä kakut jo nyt viikonloppuna. Ei kai se haittaa, vaikka tänä vuonna opettajat saavat lahjansa muutamaa päivää etuajassa. 

Kakkutalkoita pidettiin yhdessä lasten kanssa. Tytöt halusivat tehdä omat kakkunsa, mutta poika keskittyi lähinnä kakkupohjan ja sokerimassan maisteluun. Osaan kakuista tehtiin kukkia ja perhosia valmiilla muoteilla, osaan väkerrettiin eskarikirjan hahmoja. Voitte alla olevista kakuista arvailla, mikä on tokaluokkalaisen tekemä, mitkä nelivuotiaan ja mitkä äidin.

Miten te muut muistatte opettajia ja hoitajia vai muistatteko ollenkaan?

  


10 kommenttia:

 1. Voi miten upeita kakkuja olette tehneet :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana lahjaidea, kyllä tällekin hoitotädille tuollainen kelpaisi.
  Itse ostin vain suklaalevyt ja poika koristelee niihin kuoret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva idea teilläkin! Varmaan näemme
   Toteutuksen blogissa? :)

   Poista
 3. No vau! Mulla oli tuskaa jo tuossa yhdessä kakussa - onneksi sentään maistui vieraille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tässä hommaa ja mieskin kommentoi, ettei kukaan muu edes ajattelisi tekevänsä jokaiselle omaa kakkua :D Mutta vaikka urakan päätteeksi väsytti, niin kyllä minä nautin, ja esikoinenkin totesi, että on mukava koristella kakkuja yhdessä. Hyvää harjoitusta hääkakkuprojektiin ;)

   Poista
 4. Blogin statuspäivitys kun tuli facebookiin, ehdin jo säikähtää "apua-olenko-mennyt-päivissä-sekaisin-nytkö-se-koulu-jo-loppuu!?! :D Hienoja ovat kakut - melkoinen kondiittori siellä naapurissa! - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Anteeksi säikyttely :D En tosiaan vaan uskaltanut arki-illalle tätä hommaa jättää. Ja toisaalta tiedän, että tuolla luokanopettajalla on kotona lakkiaiset ensi viikonloppuna, niin ehkä kakkulahja maistuu paremmin nyt vähän etuajassa kuin kaikkien omien leipomusten keskellä.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!