tiistai 5. toukokuuta 2015

Vintage-maalausta ja alevinkki


Pistin viime viikolla yhteen postaukseen kurkistuskuvan uusimmasta tuunausprojektistani. Projekti on edennyt tälle asteelle: puusohva alkaa näyttää toivotun väriseltä. Nyt pitäisi vielä irrottaa osat toisistaan, että saisi sisäpinnat maalattu ja viimeistellä työ vahalla. Tämä viikko menee Latviassa, joten projekti valmistunee ensi viikolla. Odotan innolla, että saan laittaa tästä kaunokaisesta pedin meidän prinsessalle!

Sain maalit Pökkylän Punaselta tuvalta blogiyhteistyön merkeissä. Oli ihana päästä  niitä testailemaan. Maalia oli niin helppo käyttää ja sen voi levittää suoraan vanhan maalipinnankin päälle. Tässä sohvavanhuksessa oli niin monta kerrosta, että hioin enimmät, mutta niihinkin kohtaan maali tarttui hyvin, mihin vanhaa oli jäänyt.

Vintage-maalit ovat tästä päivästä aina lauantaihin 9.5. asti tarjouksessa Pökkylän punasella tuvalla, samoin kaikki Greengaten tuotteet. Jos siis olet harkinnut visiittiä tuvalle, poikkea sinne ihmeessä tällä viikolla!

Itse tosin aion tehdä mutkan ensi viikon viikonloppuna 15.-16.5., kun siellä on naisten iltaa yhteistyössä kangaskauppa Signorinan kanssa ja mm. mahdollisuus ommella itselle enkeli Tildan kankaista. Seuraahan ilmoittelua Punasen Tuvan Facebook-sivuilla (klik).


4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä sitten, miltä sohva valmiina näyttää.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan saan alkavalla viikolla sohvan kuvattua lopullisessa muodossaan - vielä pitäiti pinta vahata.

   Poista
 2. Näyttää niin upealta jo nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En millään malttaisi odottaa, että tyttö pääsee tuohon nukkumaan, mutta vielä pitää malttaa vahata pinta.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!