maanantai 25. toukokuuta 2015

Kodin1: inspiraatiota ja upeita stailauksia


Hektisen, pahaa mieltäkin aiheuttaneen työ- ja koti/yh-illan päätteeksi on mukava palata viikonlopun virkistäviin tunnelmiin.

Lauantaina pääsin pitkästä aikaa tapaamaan blogiystäviä Oulun seudun sisustus- ja lifestylebloggaajien miittiin Kodin1:een. Oli ihana, että iso, inspiroiva sisustustavaratalo oli toivottanut meidät tervetulleeksi tutustumaan kevään uutuuksiin ja Anttila-ketjun kuulumisiin. Keskiössä oli Anttilan ja Kodin1:n oma, kotimainen merkki Anno. Anno tarjoaa trendikkäitä, kohtuuhintaisia vaihtoehtoja skandinaaviseen sisustamiseen. 

Iltapäivä alkoi herkullisella tarjoilulla, jonka jälkeen siirryimme kiertämään liikettä isojen kameroidemme kanssa muiden asiakkaiden kauhistukseksi.


Otin kierroksella valtavasti kuvia ja päätin jakaa ne kahteen postaukseen. Tässä ensimmäisessä esittelen makupaloja Kodin1:n tämänhetkisistä stailauksista. Minusta juuri nämä huonekokonaisuudet tekevät Kodin1:stä kutsuvan liikkeen. Stailaukset uusiutuvat tiheään tahtiin, joten nähtävää riittää, vaikka liikkeessä kävisi useamminkin.


Kaikissa kokonaisuuksissa oli nähtävillä kutsuvia luonnon sävyjä yhdistettynä joko siniseen tai vaaleanpunaisen ja vihreän puuterisiin sävyihin.


Puun oksa taulunkannattimena oli hauska idea, josta voisi hyvin tehdä oman DIY-version!
Ajankohtaisinta itselle ja monille muille bloggajille oli kesäkalusteiden metsästys, joten näitä silmäilimme hartaalla mielenkiinnolla. Erityisesti ihastuin Annon metalliseen pihakokonaisuuteen, jossa oli tuolit, kiikkutuoli ja pöytä tarjolla. Tuoleissä oli todella hyvä istua! Tämä on asia, joka ei ole varsinkaan noissa metallisissa kalusteissa mikään itsestäänselvyys. 
  

Viimeisenä koko kierroksen helmi: Heti sisääntulo ovien edestä löytyvä sänkystailaus. Ihastuin se sävyihin, yllä olevaan puunaulakkoon, köyteen ja pallovaloihin sekä tuohon lyhtyvalaisimeen. Sellaiset haluaisin ehdottomasti meidän kuistin ikkunoihin! 

Vinkkinä muute, että tästä sisääntulon lähistöltä löytyy nykyään kaikki Annon uusimmat tuotteet! 
8 kommenttia:

 1. Minunkin piti tuonne tulla mutta järjetön reissuväsymys vei voiton. Nyt kyllä harmittaa todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten! Lupailivat Kodin ykkösessä, että kutsuvat meidät syksyllä uudestaan :)

   Poista
 2. Kiva oli tavata! Oot saanu hyviä ja kutsuvia otoksia aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava odotella ja katsella muidenkin postauksia. Ensi kertaan!

   Poista
 3. Annon tuotteet ovat kyllä ihania, tykkää niistä kuoseista.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia olet napsinut, ja hyvin saanut rajattua kymmenen muuta kuvaajaa pois kuvista ;) Muiden asiakkaiden kommentit naurattivat, mutta ehkä ensi kerralla olisi kiva vierailla kaupan ollessa suljettuna.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!