sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sisustusliikkeet Jyväskylässä: Sisustus Satiini


On ehkä onni, etten asu lähempänä Jyväskylää. Kuinkahan paljon sortuisin heräteostoksille, kun sieltä löytyy kolme aivan minun makuuni olevaa upeaa liikettä. Sisustus Satiiniin olen tutustunut netin kautta aiemmin, mutta eilen pääsin ensimmäistä kertaa kivijalkaliikkeeseen tutustumaan. Pienehköt tilat oli sisustustettu kauniisti ja houkuttelevasti ja asiakaspalvelu oli ystävällistä, liikkeessä tuli suorastaan kotoisa olo. 

Alakerrassa oli niin ihania lahjaideoita ristiäisiin, että harmitti, ettei sellaisia juhlia ole tiedossa lähipiirissä. Nuppivalikoima on upea, niitä itse asiassa viime kesän tuunailuihin Satiinista tilailinkin (kuvia täällä). Pöllöjä löytyi eri muodoissa ja pari piti tuoda veljen tyttöystävälle tuliaisiksi. Lisäksi mm. aina niin ihania Riviera Maisonia, Greengatea, Happy lightseja ja Svaneforsia sekä minulle aivan uusi tuttavuus: Joel Jyrinkin kortit, joita piti pari kappaletta napata kotiinviemisiksi. Voin hyvin kuvitella tilaavana niitäkin myöhemmin lisää.

Vielä tämän päivän 3.5. ajan Sisustus Satiinin nettikaupassa saat tilaukset ilman toimituskuluja! Hyvin ehtii vaikkapa äitienpäiväksi ;) Nettikauppaan pääset tästä.2 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia kauppa täynnä. Pöllöt <3
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Satiinista oli kaunis valikoima erilaisia pöllötuotteita :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!