keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kodin1: Ihania tuotteita pullollaan


Postailin toissapäivänä Kodin1:n upeista huonestailauksista. Ne ovat inspiroivia ja houkuttelevat sisustamaan. Huonekaluihin tulee kuitenkaan harvemmin sorruttua heräteostoina. Vaarallisempia ovat nämä pienet ihanuudet, yksittäiset tuotteet, joita Kodin ykkönen tarjoilee moneen makuun.

Annon tuotteet vaihtuvat kausittain. Uutuuksia tulee neljä kertaa vuodessa ja niinpä Kodin ykkösessä pysytään hyvin trendien matkassa vuodenaikojen vaihtuessa. Tällä hetkellä oli tarjolla paljon pastellia valkoisen ja luonnon sävyjen lisäksi. Tuotteissa houkuttelee paitsi ajankohtaiset sävyt, myös niiden kaunis muotokieli. Annon lisäksi Kodin ykkösestä löytyy kattava valikoima muita merkkejä.


Alla olevat tuolit mahdollistavat leikkisän otteen sisustamiseen. Tuolin istuinosat ja jalat ostetaan erikseen ja niitä voi vaihdella. Jos kyllästys oranssiin, niin voit vaihtaa istuimen valkoiseksi, mutta säilyttää jalat - tai toisaalta jos kyllästys puisiin jalkoihin, voit ostaa metalliset tilalle jne. Mahdollisuuksia on monia ja valikoima lisääntynee edelleen.

 


Tekokukat ovat niin upeita, että niitä tuskin erottaa oikeista. Nämä ovat näyttävä lisä ja väripilkku sisustuksessa - ja todella edullinen vaihtoehto aidoille leikkokukille, joista iloa riittää vain viikoksi kerrallaan.


Joukkoon vähän valkoisia oksia, niin johan on tyylikäs asetelma valmis.
(Miksi minä jätin nämä kauppaan...?!?)Mattoja Kodin1:ssä on niin ikään jokaiseen makuun. Kesäksi luonnon sävyt olisivat ihana, kevyt ja raikas vaihtoehto.


Vaikka meillä on melko valkoista ja pastellista, niin jokin jätskikulhojen iloisissa väreissä puhuttelee minua!Selvisin kotiin melko vähin hankinnoin vain siksi, että olisin halunnut niin paljon kaikkea, että lopulta en enää tiennyt, mitä niistä kaikista ottaisin. Tuumaustauon paikka. 

Yhden kuvissa näkyvistä tuotteista kuitenkin ostin. Arvaatteko minkä?

8 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaikkea ihanaa tarjolla. Olen etsinyt olohuoneeseen uutta mattoa kesäksi; ehkä Annon matoista voisi joku olla sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä katsastamassa - valikoima on tosi hyvä! Itsekin aloin vähän harkita vaihtelua olkkarin mattoon ;)

   Poista
 2. Kiva tapaaminen oli! En kyllä muista,että mitä ostit...Jotain kivaa:) Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ostitko valkoisen maljakon?
  Mä tykkään Annon kuoseista ja mikä parasta, ne tuotteet eivät ole liian kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, vaikka sekin olisi meille sopinut :) Anno on kyllä hyvä merkki!

   Poista
 4. Ostit tuon puulaatikon? ;) Nuo tekokukat oli kyllä kivoja. Vähän oon miettinyt myös miksi jätin kauppaan.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!