perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäkuu, lomakuu


Tavallaan tuntuu uskomattomalta, että on jo heinäkuu. Toisaalta taas tuntuu, että lomasta on ehditty nauttia jo vaikka kuinka pitkään. Irtiotto Atlantin toisella puolella sai ajatukset kauas pois työmaailmasta ja kun lomailu on jatkunut sen jälkeen vielä kotona ja Vuokatissa erittäin kesäisissä ja rennoissa tunnelmissa, ei voi kuin iloita, kun ajattelee kulunutta kuukautta. Paljon on ehditty, mutta oikein ihmettelen, miten olen osannut nauttia tästä kaikesta stressaamatta tekemättömistä töistä ja suunnitelluista projekteista. Onneksi en ottanut tälle kesälle suuria tavoitteita, ainakin tässä asiassa olen kehittynyt valtavasti!

Niin paljon on reissattu ja nautittu vapaista, että blogissakin sisustusaiheet ovat jääneet matkailupostausten varjoon, vaikka monta matkapostausta on vielä tekemättäkin. Toisaalta heinäkuulle on kyllä suunnitteilla lomapäivistä nautiskelun lisäksi myös ihania pieniä tuunausprojekteja. Pari purkkia Vintage-maalia, vanha matka-arkku, ikkunanpoka ja keinutuoli odottavat tuossa silmien alla - samoin eteinen, jonka kunnostus alkoi lupaavasti kunnon puhdistuksella eli valkoisella maalikerroksella.

Muiden blogien kesäkuun kuulumisia löydät Pieni lintu -blogin kollaasihaasteesta täältä.

12 kommenttia:

 1. Kauniin, kesäisen kuvasarjan olet valinnut kollaasiisi.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 2. Tuonne kun pääsisi matkustamaan <3
  Ihanaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo Kalifornia oli itsellekin yhden unelman täyttymys ♥

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja tunnelmia <3
  Nämä kuvakoosteet ovat tekijälleen mainio tapa katsella menneeseen ja todeta miten mukavaa onkaan ollut. Tein omasta kesäkuustani koosteen ja ilahduin kovasti, miten aurinkoinen ja tapahtumarikas alkukesäni oli. Katsojalle nämä koosteet tarjoavat yhdellä silmäyksellä kaunista silmän ruokaa :)

  Oikein ihanaa kun pääsee irti arjesta ja saa unohtaa kaikki velvoitteet, jotka muuten mielessä ovat. Oikein hyvä kesäkuu ollut sinulla senkin takia.

  Kaunis ja miellyttävä on tämä blogisi muutenkin. Jäin tänne pidemmäksi aikaa viihtymään. Palaan toistekin :)

  Aurinkoista heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista, mukava että löysit tiesi tänne! Olet ihan oikeassa siinä, että kuvakoosteiden avulla kyllä tosiaan pääsee kiitollisena katsastamaan, miten paljon kaikkea mukavaa onkaan kuukauteen mahtunut. Kiitollisen mielen saa itselleen ♥ Toivottavasti tosiaan ne viihdyttävät myös katsojaa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!