lauantai 30. heinäkuuta 2016

Loistava välistoppi Keski-Suomessa: Puttipajan myymälä ja Design Puoti Naissaaressa

Tämä viikonloppu menee ajellessa ympäri Suomea: Liminka-Siilinjärvi-Ruovesi-Tampere-Turku-Siilinjärvi-Liminka. Vaan mikäs se on aikuiten kesken ajellessa, varsinkaan kun matkalla voi tehdä mukavia pikkustoppeja. Eilen lähdettiin Siilinärven mummolasta ajamaan kohti Tampereen seutua ja kyselin siinä muilta paikalla olleilta vähän vinkkejä tuolle välille. Yllättäen oma isäni osasi vinkata Jyväskylän kupeessa Naissaaressa sijaitsevasta Wanhan pajan design puodista, jossa on iso Puttipajan Outlet-myymälä ja muita Design/käsityötuotteita. 

Liike oli aivan reittimme varrella, joten päätimme pysähtyä, eikä tarvinnut katua. Viehättävä puoti vei minut mennessää, kierterin sen varman kolmeen kertaan läpi. Houkuttelevuutta lisäsi se, että satuimme paikalle juuri aleaikaan. Kaikki Puttipajan puolen tuotteet tuoksuttomia kynttilöitä lukuunottamatta olivat ja ovat vielä tämän viikonlopun ajan 40% alennuksessa (liike auki myös sunnuntaisin!) Me löysimme mm. eteiseen etsimämme uudet naulakot ja vähän muutakin kivaa. Normaalihintaisia kynttilöitäkin ostin, kun tarjolla oli niin ihania värivaihtoehtoja. 

Puoti oli kaiken lisäksi viehättävällä paikalla, ja jos lasten tai muiden herkkusuiden kanssa on liikkeellä, voi koukata melkein vieressä sijaitsevan Pandan tehtaanmyymälän kautta jatkomatkalle ;)


4 kommenttia:

 1. Kääk miten ihana putiikki, puolet ainakin noista tavaroista ottaisin ilomielin meille kotiin :D
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vaikka asunkin Jyväskylässä, ei tuolla ole tullut koskaan käytyä. Puttipajalla oli ennen liike keskustassa, jossa sen sijaan tuli käytyä useasti - vaikka olen Naissaaren vieressä vielä töissä, jotenkin sitä ei sinne työpäivän päätteeksi jaksa jäädä hengailemaan. Toinen hyvä stoppi ensi kertaa varten on Pandan tehtaanmyymälä tuossa Vaajalan S-marketin vieressä - Vaajakosken ympyrästä oikealle ja seuraavasta ympyrästä jälleen oikealle :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähikohteet jää usein vähemmälle 😃 Pandalla on käyty useamman kerran 😉

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!