lauantai 2. heinäkuuta 2016

Maakuntakierroksen löytöjä


Tällä viikolla on tullut kierrettyä muutama ihana pikkupuoti. Sain kolme ystävää houkuteltua katsastamaan Pökkylän punasen tuvan alennusmyynnit Luohualle. Tiedossa oli, että tarvitsen Pökkylästä ainakin Vintage-maaleja keinutuolia varten, mutta tarttuipa alesta vähän muutakin matkaan... 

Matkalla Vuokattiin poikkesin Vaalassa Pänikässä ja Piirongissa. Sieltä en voinut kävellä ulos ilman vanhaa matka-arkkua, joka taitaa saada pintaansa noita samoja maaleja.

Sotkamossa ihan vaan pistäydyttiin Benettonin liikkeessä ja kappas, kun sieltäkin piti ostaa sitä sun tätä lapsille kesämalliston loppuunmyynnistä. Eikä tyhjin käsin tarvinnut lähteä kotiin meidän oman kylän helmesta Pikku-Riikastakaan. Sinne minulla onneksi oli oppilaita saatu lahjakortti.
Yritän saada vaatehankinnoistakin kuvia blogiin myöhemmin.

Tänään viedään lapset serkuille yökylään.
Ihan nolottaa, kun jo kolmatta yötä samalla viikolla ollaan miehen kanssa kahdestaan.

4 kommenttia:

 1. Nuo maalit ovat ihania <3
  Oikein mukavaa iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania ♥ Toivottavasti ehdin ensi viikolla oikein kunnolla sutimaan.

   Poista
 2. Mä ostin noita maaleja just Korppoosta... olen saaristossa kesälomareissulla ja siellä oleva Amalias Hem on aivan ihana puoti!!
  Ostin kahta eriväristä maalia ja sabluunan, joten pitää hankkia joku vanha tuoli, jonka tuunaan. Mukaan tarttui paljon muutakin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, sabluunakin olis ihana. Pitää katsoa, jos tulee jossain putiikissa seuraavalla reissulla vastaan, niin vois viimeistellä sellaisella nyt työn alla olevan keinutuolin. Teidän reissu kuulostaa upealta.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!