maanantai 18. heinäkuuta 2016

Uusia tekstiilejä ja sisustusinspiraatiota


Kesä on mennyt niin lomailun merkeissä, ettei kotona ole isompia muutoksia tapahtunut. Olen kyllä ihan älyttömän iloinen siitä, että olen osannut nauttia ja unohtanut kaiken maailman projekteista stressaamisen.

Vähitellen alkaa kuitenkin pää olla täynnä kaikenlaisia sisustusideoita, pieniä toteutuskelpoisia ja suurempia, jotka odottavat omaa aikaansa. 

Pienempiin kävin tänään hakemassa kaikenlaista tarpeellista. Pari kukkaruukkua, verhokangasta, kudetta uutta mattoa varten, tapettia matkalaukun tuunaukseen jne. Samalla sain viettää päivän yksin kaupungilla ja lounastaa pitkästää aikaa ystävän kanssa sekä tutustua Matto Nurmisen valikoimaan blogihommien merkeissä. Siitä kirjoittelen oman juttunsa loppuviikosta.

Heinäkuun alussa tein näitä pieniä sisustusmuutoksia Elloken aletilauksen merkeissä. Esittelinkin jo makuuhuoneen valkaistuneen ilmeen. Vierashuoneeseen tilasin päiväpeitoksi pellavakankaan ja sohvalle Gantin tyynynpäällisen. Aikaisempi Ikean päiväpeitto oli liian iso ja siksi hankala pedata tuohon sohvan päälle. Se alkoi olla myös niin kestolikainen, että oli aika senkin puolesta hankkia uusi. Eikä yhtään haittaa sekään, että tämä pellavainen sopii sävyltään paremmin sohvatyynyihin. 

Matto Nurmisen visiitti puolestaan nosti pintaan niitä suurempiakin haaveita. Olisipa ihana päästä kylppäriremonttiin käsiksi ja aika ihania Vallilan tapettejakin olisi ollut tarjolla makuuhuonetta ajatellen...

2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!