torstai 14. heinäkuuta 2016

Lasten juhlavaatteet alennusmyynneistä


Kylläpä minulla on ollut ihanasti mahdollisuuksia ihan oikeaan lomailuun tänä kesänä. Viimeisen viikon sisään on vietetty neljä yötä hotellissa, kolmessa eri kauupungissa, uitu vesipuistossa,  nautittu porekylvyistä, otettu aurinkoa rannalla, syöty jäätelöä, tutustuttu historiaan, nähty sukulaisia ja kierretty (sisustus)kauppoja. Viime yö valvottiin aamuun asti kotona ystävien kanssa maailmaa parantaen. Oli suorastaan terapeuttista!

Nyt ollaan kahdestaan pienimmäisen kanssa ja on aikaa käydä läpi viikon kuvasaldoa. Huomasin, että postailtavaa on vaikka ja kuinka siitä huolimatta, että jokunen loma- ja sisustusjuttu on jo julkaistu. Vähin erin on siis luvassa niin matkailua, sisustusta, kakkuja kuin vähän lasten muotiakin.

Viime sunnuntaina juhlittiin nuorimman serkkuni rippijuhlia. Juhlavaatteet lapsille löytyivät kerrankin alennusmyynneistä. 

Tilasin Pomp de luxilta puoleen hintaan molemmille tytöille yllä olevan kuvan mukaiset luonnonvalkoiset tyllimekot. Niiden mukana ei ollut vyötä, mutta ilman vyötä ne olivat meidän makuumme vähän turhan runsaat. Musta kotoa löytynyt vyö kuitenkin paikkasi tilanteen ja mekosta tuli oikea prinsessaunelma.


Poika valitsi juhlapaidan ja slipoverin ihan omakätisesti Benettonin liikkeestä Sotkamosta. Minä epäröin silloin, jäävätkö nuo käyttämättömiksi, mutta nyt täytyy myöntää, että hankinta oli hyvä. Tyylikkään yläosan kanssa perusshortsit ja siistit tennarit olivat ihan tyyliinsopivat ja riittävän siistit juhlatamineet.

  

Esikoisella oli oikein valinnanvaraa. Hänellä oli matkassaan myös Pomp de luxin tylliunelma, mutta puolivahingossa päälle jäi niin ikään Benettonin kesämalliston alesta ostettu mekko, joka kieltämättä sopi kampauksen tyyliin täydellisesti.

 


4 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!