sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Oulun kesä

 
Nyt kun kesä näyttää saaneen upean loppuhuipennuksen täällä Oulun seudulla, ajattelin palata postauksen verran minun ja meidän viisivuotiaan pikkuprinsessan lomavinkkeihin Oulun kaupungissa.

Parasta, mitä näillä helleilmoilla voi tehdä, on tietenkin suunnata eväiden kanssa Nallikariin. Postaus meidän retkestä Potnapekalla piknikille Nallikariin löytyy täältä.

Toisiksi parasta on nauttia auringosta Torinrannassa, lumoavien aittojen ja meren läheisyydessä.
Jos kuumuus alkaa väsyttää liikaa, voi poiketa keskikaupungille shoppailemaan, varsinkin Valkean uusissa, siisteissä ja valoisissa tiloissa viihtyy varmasti. Tai jos lapselle ei riitä virikettä Torissa, on Hollihaan liikennepuisto ihan äärellä.Meillä oli ilo nauttia Oulusta rennosti hotellista käsin, vaikka kotoakin kaupunkiin on matkaa alle kolmekymmentä kilometriä. Sokos hotel Arinassa yöpyminen antoi mahdollisuuden aloittaa aamu kiireettömästi valmiilla aamupalalla ja kynsienlakkauksella sekä pelien pelaamisella hotellihuoneessa.Junior Alias löytyi lainaan hotellin leikkihuoneesta ja jonkun aikaa sitten lukemaan oppinut neiti oli innoissaan.   
Kun puolen päivän aikaan oli aika luovuttaa huone, siirryttiin Valkean kautta Torinrantaan jätskille ja kiertämään Aittaputiikkeja. 


Lifestyle Nordicissa viihtyi onneksi pieni seuralainenkin. Uutena lisänä aitoissa palvelee nykyään myös ihana By Pia's. 

Meidän päivän päätti bussimatka kotiin.

Jos olisimme viipyneet pidempään, olisin ehkä houkutellut neidin Toripolliissiin syömään. Siellä on ihanat hampparit! Eikä Roosterissakaan hullummat.


Aurinkoisia kesäpäiviä!9 kommenttia:

 1. Ihana päivä teillä on ollut. Speciaalia päästä hotelliin nauttimaan olostaan.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Teilläpän oli mukava päivä. Ihania kuvia Iidasta. Oulussa on paljon nähtävää ja koettavaa.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, välittyy mukava tunnelma 😇

  VastaaPoista
 4. Hei! Oon aikonut viedä lapset tänä kesänä potnapekka-ajelulle ja kysyisin onko se hinta mikä niiden sivuilla näkyy (8/4€) siis yhden suunnan hinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, samaa mietin itse, kun sitä ei missään oikein lukenut. Monet kai ajavat kiertoajelun suoraan, mutta kysyin ennen lähtöä, että päästäänkö toisella Potnapekalla takas samalla hinnalla ja neuvottiin, että pääsee kyllä, kun säilyttää kuitin. Elikkäs meno-paluun hinta se on 😊

   Poista
 5. Kiva, kiitos pikaisesta vastauksesta! :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!