perjantai 8. heinäkuuta 2016

Meidän kesähuone

Olen kadehtien katsellu muiden blogeissa, lehdissä ja instassa ihania kuvia upeista kesähuoneista. Meillä ei sellaista ole, eikä varmaan ikinä tulekaan. Niin monta muuta projektia on jonossa edellä, eikä ehkä minun pihanhoitokärsivällisyydelläni muuteenkaan olisi järkevää ottaa uuttaa hommaa vastuulleen.

Meidän kesähuone onkin siis tämän talon jatke, meidän takakuisti, jolle nyt ei varsinaista hyötykäyttöä ole. Lähinnä se on ihana lisä olohuoneelle. Siellä voi istahtaa tai lösähtää sohvalle lukemaan tai vaikka bloggaamaan, välillä myös valvomaan ikkunan alla paljuilevia lapsia.

Kuistin sohvalle tilasin uuden pellavapeitteen, kun Elloksella sai alehinnoista puolet pois. Toistaiseksi en kuitenkaan raaskinutkaan luopua pitseistä, vaan se sai jäädä kesäksi vielä pellavapeitteen päälle koristukseksi. Ehkä syksyn tultua pellava yksin riittää.

Ihanaa viikonloppua!

Toivotaan auringonpilkahduksia.

4 kommenttia:

 1. Hei! Miten hoidat tuota ensimmäisen kuvan viherkasvia, kun se näyttää noin upealta? Itselläni on sama kasvi, mutta se tuntuu tiputtavan lehtiä kasteli sitä sitten paljon tai vähän = en osaa hoitaa sitä ollenkaan. t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nyt kyllä kysyt ihan väärältä henkilöltä kasvinhoitovinkkejä 😅 Olen ihan onneton ja unohdan koko kasvin välillä, mutta taitaa altakasteluruukku olla pelastukseni. Kasvi on jo kymmenen vuotta vanha. Ainoa joka meillä on mukana kulkenut 😃

   Poista
 2. Minusta teidän kesähuone on todella ihana, itselläni ei ole mitään kesähuonetta, jos takapihaa ei lasketa.
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!