lauantai 18. lokakuuta 2014

Beige ja ruskean sävyt


Beigeä hamstrasin vuosi sitten, mutta kevään tultua se jäi vähän syrjään harmaan alta. Nyt syksyn saavuttua aloin taas kaivata lämpöä sisustukseen ja sitä saa ihanasti aikaan beigen ja ruskean sävyillä. Toki nämä värit sopivat myös ihanasta meidän talosta löytyviin puupintoihin: tummaan lankkulattiaan ja puisiin pöytätasoihin. Makuuhuoneessa beige on ollut hallitseva sisustusväri yhdessä valkoisen kanssa vuoden ympäri.

4 kommenttia:

 1. Kaunista, ihanat sävyt. Erityisesti kiinnitin huomioni tuohon isoon peiliin, olen etsinyt semmoista meille jo hetken aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peili on ihan Jyskistä ja niitä saa aika usein puoleen hintaan eli noin 40€:lla :)

   Poista
 2. Hei, Mistä on tuo teidän upea sänky? Ihana ja pirtsakka blogi sinulla. Kommentoin ensimmäistä kertaa vaikkakin olen seurannut blogiasi aivan alusta asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että olet jaksanut seurailla juttujani :) Sänky on ihan uniikki kappale, rakas mieheni on sen omin kätösin tehnyt. Rungon teki jo yli kahdeksan vuotta sitten ennen esikoisen syntymää ja sängynpäädyn lisäsi siihen reilu vuosi sitten, kun muutettiin tähän uuteen taloon.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!