lauantai 11. lokakuuta 2014

Olohuone uusiksi... TAAS!


Eilen illalla töistä tullessa olin ihan poikki. Työviikko, jokailtaiset menot ja miehen jokaviikonloppuinen hirvijahti olivat vieneet mehut. Hetken tuntui, että en jaksa tehdä yhtään mitään ja että jopa pojan vieminen jalkapallotreeneihin tänä viikonloppuna olisi ylitsepääsemättämän raskasta.

Sitten aloin järjestellä olohuonetta (taas kerran) uudestaan ja voi että, miten mieli piristyi!

Mainitsin jo viikko sitten, että aivan yhtäkkiä puskan takaa alkoi tuntua, että olohuoneeseen on saatava syksyn lämpöä. Viileät vaaleanpunaisen ja harmaan sävyt piti saada vaihteeksi vähemmälle ja luonnon sävyjä tilalle. Hain varastosta ruskeasävyisen maton ja lasikuistilta beiget koristetyynyt ja siirtelin muutamia huonekaluja. Nyt tuntuu, että olohuone on ihanan levollinen. 

Samalla aloin jo katsella jouluisia tekstiilejä nettikaupoista. Joulun valmistelun alkavat niin pian, etten viitsi enää ostaa syksyisiä tähän väliin, vaan hyppään suoraan sellaisiin, jotka sopivat jouluksi. Siihen asti mennään näillä.


Olohuoneen järjestelyn lisäksi ehdimme eilen pelata lasten kanssa Twisteriä, tänään on kerätty käpyjä ja lehtia pihalta ja nyt katsotaan yhdessä Voice kidsiä. Aamulla vietiin poika jalkapallotreeneihin ja tyttöjen kanssa käytiin shoppailemassa sillä aikaa. Ihanaa, kun on ollut aikaa olla lasten kanssa ja huomennakin on koko päivä vapaata. Tätä pitää tankata, että jaksaa vielä ensi viikon töissä ennen lomaa!
  
Olohuoneen järjestelyn yhteydessä muokkasin vieressä olevaa kuopuksen huonetta. Vein sinne osan harmaista ja vaaleanpunaisista ja sain vihdoin kesällä aloitetun lipaston tuunauksen valmiiksi. Huomenna juttua niistä!

P.S. Muistattehan osallistua Tila&Ihmeen kynttilänjalka-arvontaan täällä, se päättyy huomenna su 12.10.

4 kommenttia:

 1. Totta, olohuone muuttui kodikkaammaksi ja lämpöisemmäksi nuilla muutoksilla :) Varsinkin tuo matto tuo todella paljon pehmeyttä tilaan ♥ Onnistunut muutos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kieltämättä tuli ihan levollinen olo näistä muutoksista.

   Poista
 2. kun katselin blogisi kuvia mietin että voiko kenelläkään oikeasti olla noin harmonine ja kaunisn koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tämä talo on aivan upea, yritän sisustaa sitä arvoisekseen :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!