maanantai 27. lokakuuta 2014

Toppaa talven varalle (vaikka syksy näyttää vielä jatkuvan)Viime viikon viileillä ilmoilla kuvailin lapsia talvivaatteissaan, mutta nyt kun aloin tätä postausta tehdä, ollaankin jo reilusti plussan puolella ja poika tuli eskarista pää märkänä hiestä, vaikka pakkasin vain välikausivaatteet matkaan.

Esitellään nyt kuitenkin nämä syksyn toppavalinnat, kun kerran tuli kuvttua. Eiköhän näillekin vielä jossain vaiheessa sitä käyttöä tule.

Me onnistuttiin viime viikollakin välttelemään lunta, lasten suureksi harmiksi. Oulun seudulla alkoi sataa, kun me ajettiin mummolaan Savoon. Savossa oli vain vähän kuuraa maassa. Topat olivat kuitenkin käytössä, koska pakkasasteissa liikuttiin reippaastikin.

Esikoiselle ostin viime keväänä Pompin alennusmyynnistä toppatakin tälle talvelle ja viime talvena kirpparilta käyttämättöminä ostetut Reimatecin housut mahtuvat edelleen, joten hänelle ei tarvinnut hommata mitään uutta täksi talveksi.

Eskarilaisen toppatakki sen sijaan oli jo kovin kulahtanut ja vetskari temppuili, eli hänelle piti saada uutta lämmintä talveksi. Mummo löysi Sokoksen alesta tyylikkään mustan Reiman toppapuvun, joka sattui vielä sopimaan erinomaisesta eskarilaisen Halpa-hallista valitsemaan tupsupipoon. Eskarilainen itse ihastui puvussa erityisesti lipalliseen huppuun!


Kuopukselle bongasin Hulluilta päiviltä Name itin edullisen toppapuvun ja tuohon noin 35 euron hintaan päätin antaa sille mahdollisuuden. Isosiskolta jääneitä toppatakkeja ja jotkut kuluneet housutkin on kyllä varastossa varavaatteiksi!


Lomaviikolla täydensin hankintoja Matkuksen Jesper Juniorin 1/2-hinnan päivillä: Ostin kaikille kolmelle lapselle Tähti-Jonathanin vedenpitävät villavuoriset talvirukkaset. Vaikuttivat tosi lämpimiltä, toivottavasti myös ovat sitä! Hintaa jäi vain n.12€/pari. Puolen hinnan päivät jatkuvat vielä keskiviikkoon 29.10. asti (klik)!


Äitikin sai pitkästä aikaa uutta toppaa itselleen:
Tilasin Hulluilta päiviltä alla olevan Espritin pitkän untuvatakin,  johon olen aivan ihastunut: niin ihanasti tämä pitää lämpimänä pakkaspäivinä ja näyttääkin ihan hyvältä!


2 kommenttia:

  1. Hienot ulkoilu vaatteet oot hommannut! :) Oon monasti miettiny mitkä on hullut päivät ja mistä tietää milloin niitä on? Kiitos jos vaivaudut vastaamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hullut päivät on Stockmannin kahdesti vuodessä järjestämät alepäivät. Ne on aina huhti- ja lokakuussa ja Stockmann kyllä tiedottaa niistä FAcebookissa, netissä, mainoksilla...

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!