maanantai 20. lokakuuta 2014

Vaaleansininen


Voi että, miten ihanaa on olla kaivatulla syyslomalla! Viikonloppuna ehdittiin lasten kanssa käydä Superparkissa, kylpylässä, leffassa ja hampurilaisilla. Nyt ollaan pari päivää kotosalla ja toivottavasti päästään korkkaamaan palju käyttöön. Iskäkin saatiin loppuviikoksi joukkoon mukaan, kun hirviporukan jahti onneksi loppui. Kaikki siis täällä paremmin kuin hyvin!

Värihaasteessa viedään viimeistä päivää. Tämä viides väri oli hankalin päättää. Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja beige ovat olleet selkeästi esillä koko ajan, mutta muut värit vähän vaihdellen. Sininen oli aikaisemmin suosikkisisustusvärini ja tykkään siitä edelleen sopivasti joukkoon ripoteltuna. Nyt sitä löytyy  meiltä keittiöstä ja pojan huoneesta, ei mistään muualta.

 Vaaleansinisen sävyt sopivat ihanasti punaisen ja vaaleanpunaisen kanssa yhteen. Näissä kuvissa vilahtelee paljon tummanpunaistakin. Yleensä käytän tummanpunaista sisustuksessa vain joulua odotellessa, mutta tänä vuonna sitä on vähän ilmestynyt  muutenkin vaaleanpunaisen kaveriksi. Onhan se hieno tehosteväri!
2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!