sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syksyn värit sisään ja arvontamuistutus

Nyt aivan yhtäkkiä yllättäen se iski. Syksy! Vielä viikko sitten lisäilin vaaleanpunaisia tyynyjä olohuoneeseen, mutta tänä viikonloppuna alkoi tuntua, että pastellisävyjen aika on nyt väistämättä tältä vuodelta ohi ja syksyn (ehkä talvenkin) värien aika astua sisään. 

Meidän syksy on aina inhottavan kiireinen. Mies on viikonloput metsällä, arki-illat kuluvat harrastuksiin kuskaten. Välillä käyn pitämässä vaatekutsuja ja lenkkeilemässä. Se aika, minkä me kaikki olemme kotona, menee nyt miehellä koiran leikittämiseen ja kouluttamiseen ulkona, ettei pentu ihan turhaudu sisällä. Tuntuu, että emme juuri ehdi nähdä toisiamme saatikka sen kummemmin harrastella kodin laittoa. Tästä syystä isommat syyssisustusprojektit on hylättävä heti alkuunsa, mutta sentään pientä syksyistä piristystä halusin hakea. Jätin eilisille kutsuille koristeiksi tekemäni kandeeratut omenat ja syyslehdet sekä syksyn väriset karkit ja keksit esille. 

Keittiön avohyllyyn vaihdoin jo perjantaina tummanpunaista ja vaaleansinistä vaaleanpunaisen tilalle. Niistä tulee jo ripaus joulumaista tunnelmaa. 

Voi olla, että siirrän olohuoneen uuden, iloisen tilkkumaton kuitenkin kuopuksen huoneeseen ja tuon ruskeasävyisen nukkamaton hetkeksi olohuoneeseen. Vaaleanpunainen saa toki säilyä lasten tiloissa, mutta yhtäkkiä alkoi tuntua, että olohuone ja keittiö kaipaavat värejä, jotka sopivat paremmin siihen näkymään, joka ikkunasta avautuu.

Mitäs tykkäätte näistä pienistä muutoksista?

P.S. Muistattehan, että vielä tämän päivän ajan voitte osallistua täällä Piviksen Nostalgia-purkin ja -kyltin arvontaan.

2 kommenttia:

  1. Minusta teillä oli kyllä niin kaunista, että en oikein tiedä kaipaako se mitään :) Jos jotain muutosta haluaa niitä just jotain rusehtavaa ja murrettuja sävyjä näin syksyyn ja tulevaan talveen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Jotenkin nyt tosiaan yhtäkkiä iski tarve saada jotain syksyistä väriä tähän hempeyden keskelle. Ehkä haen nuo beiget tyynyt tuosta lasikuistin puolelta olohuoneeseen ja vaihdan mattojen paikkoja. Katsotaan ;) Pari porotyynynpäällistäkin olis jemmassa, mutta yritän vielä lokakuun loppuu malttaa odottaa niiden kanssa.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!