tiistai 28. lokakuuta 2014

Täydellisen päiväpeiton metsästys ja muuta Ellokselta


Tokaluokkalaisen kesällä rempattuun huoneeseen on kokeiltu jo useampaa päiväpeittoa. Aloitettiin vaaleanpunaisesta pienempään sänkyyn hankitusta. Se oli OK muuten, mutta arvatenkin liian pieni. Sitten käytiin läpi Ikean ohut, venyvä ja paukkuva valkoinen päiväpeite, jonka esikoinen vuosi sitten mummon kanssa kävi ostamassa. Se oli liian hankala asetella sängyn päälle, joten tokaluokkalaiselta jäi sänky petaamatta. IB Laursenin tähtitorkkupeittoa kokeiltiin näiden kaverina, mutta useamman peiton käyttö se vasta vaivalloista olikin.

Nyt tilasin Ellokselta samanlaisen tähtipäiväpeiton, joka löytyy beige-valkoisena meiltä vanhempien makkarista. Elloksella on aina niin hyviä tarjouksia ja tälläkin kertaa sain puolet kalleimman tuotteen hinnasta pois eli tämä maksoi alle 20€. Puolta voi välillä vaihtaa, toisella puolella sama kuvio vastakkaisin värein. Esikoinen tykkää ja on kuulemma riittävän helppo käyttää. Joko tämä olisi nyt se oikea?
Samassa paketissa tilasin läpikuultavat valkoiset verhot Elloksen alesta. Ne sopivat kivasti kuopuksen pitsien kaveriksi vähän liiallista romanttisuutta tasoittamaan eli nekin saivat jäädä!
Kaiken huipuksi toimituksen kuluitta ja lahjaksi neljä harmaata ja beigeä pyyhettä. 

Nyt olisi jo Elloksella uusi, hyvä tarjous: 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta ja tähtitorkkupeitto + kaksi tähtityynyä hintaan 4,90€. Tarvitsisinkohan vielä jotain, vaikka jouluksi?

2 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!