torstai 23. lokakuuta 2014

Syysloman tunnelmaa + sneak peak
Olen osallistunut kymmeniin, ehkä jopa satoihin blogiarvontoihin ja nyt tärppäsi ensimmäisen kerran: Voitin Elämää Villa Honkasalossa -blogin arvonnassa paketillisen Valentino -suklaakonvehteja. Tämä paketti avattiin myöhään illalla lasten mentyä nukkumaan punaviinilasillisten kera kynttilänvalossa. On niin ihana nauttia syksyn tunnelmasta varsinkin näin lomaviikolla, kun ei tarvitse huolehtia seuraavan päivän kiireistä eikä aamuheräämisestä. Lapset ovat jo sen verran isoja, että pärjäävät hetken aamulla keskenään ja itse saa jatkaa unia.

Posti toi tällä viikolla toisenkin ihanan paketin. Slöjd-Detaljer lähetti alla olevia askartelutarpeita testailtavaksi. En malta odottaa, että pääsen värkkäilemään pieniä jouluyllätyksiä näistä!
Arvaatteko, mitä tuleman pitää?


Esikoisella on omat jouluiset askarteluprojektinsa käynnissä pilttipurkeista, liitutaulumaalista ja sokerista. Täytyy ihailla kahdeksanvuotiaan kekseliäisyyttä. Esittelen hänenkin ideansa, kunhan se saadaan vielä astetta pidemmälle!

Lisäksi minulla on yksi (eikun siis kaksi) käsityöprojektia kesken. Me täällä aletaan todella jo odottaa joulua, milloin saa kaivaa joulukoristelaatikot esiin? ;)


4 kommenttia:

 1. Varmaan superherkullisia :) Minäkin yritin noita tavoitella :D
  Kauniita siipiä, odotan innolla mitä niistä teet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyviä :) Saapa nähdä, minkälainen lopputulos siipien kanssa tulee. Ajatus olis hyödyntää niitä nohin rasioihin ja ehkä kynttilöihinkin, katsotaan ;)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja namskis, tekis niin mieli suklaata :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!