perjantai 10. lokakuuta 2014

Päiväkotikuvaukseen uusissa MiikkareissaMe&I:n kymmenenvuotisjuhlan kunniaksi keskiviikkona julkaistiin Memory lane - kokoelma vanhoista suosikeista. Lasten päiväkotikuvaus oli torstaina ja perjantaina, joten uudet ihanuudet piti heti hyödyntää.


Meidän eskarilaisesta on tullut tosi kriittinen ja valikova vaatteiden suhteen. Onneksi uusi monsteripaita iski häneen, kun markkinoin sen Monster yliopisto -paitana, Masi Pallopään kaverina. Entistä coolimman paidasta teki selässä lukeva "monster" -teksti. Poika puki tämän paidan eskarikuvaan yhdessä Pomp de luxin farkkujen kanssa. (Rasti seinään siitä, että pojalla on farkut jalassa, sitä tapahtuu vain näin kuvauksissa ja juhlissa.)

Toivottavasti niissä eskarikuvissa on esitelty vähän vähemmän kieltä kuin näissä äidin ottamissa ;)Pikkusisko ihastui ensin siilihameeseen ja -paitaan, mutta sisaruskuvan kuvausaamuna hän vetäisi kuitenkin päälleen kukkaliivimekon. Eikö tästä pääse ihan kesäisiin fiiliksiin?


Sisaruskuvassa huomasin, että tausta ja rekvisiittapenkki olivat vanhahtavat, romanttiset. Siksi päädyimme laittamaan neidille seuraavana päivänä hänen omaan yksityis- ja ryhmäkuvaansa Pompin ihanuuksia.Tällaisen prinsessan kanssa sain tänä aamuna aamupalan nauttia <3
6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita vaatteita ja ihania kuvia. Iidan hiuksetkin on kauniisti laitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiharat piti saada, kun isosiskollakin oli. Vähän pienemmät sellaiset tuli, mutta kiharat kuitenkin.

   Poista
 2. Ihanat vaatteet ja kauniit mallit :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita vaatteita ja tosi hienot kuvat myös mallit mahtavia (luonnollisia ) niin kuin lapset osaavat olla . Tyttik.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsia on ihana kuvata juuri siksi, että he ovat tosiaan niin ihanan luonnollisia <3

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!