tiistai 14. lokakuuta 2014

Ostoslistaa Ikeaan


 Ensi viikolla meilläkin on vihdoin syysloma. Kyllä sitä on odotettu! Osa lomasta ollaan ihan kotosalla. Toivon mukaan saadaan paljukin peräkärryltä pihalle ja  muita rästihommia hoidettua.

Sen verran aiotaan reissata, että jossain vaiheessa viikkoa suunnataan mummolaan Savoon. Ja sehän tietää automaattisesti pientä kierrosta Kuopion Ikeassa.

Olipa ihana huomata, että Ikea on julkaissut jo joulutuotteensa ja sieltähän löytyi muutama pieni ihanuus Ikeamaisen edulliseen hintaa, joten näitä on lienee haettava matkaan.


Valkoinen neuletorkkupeitto ja -tyynyt voisi laittaa esille heti, ne sopivat niin syksyyn kuin jouluunkin lämpöä tuomaan.
Muovitettu pöytäliina on joulukauden(kin) pelastus lapsiperheessä. Hyvältä näyttää, tätä on ehdottomasti otettava reilu pari metriä matkaan!

Näiden lisäksi oli ihania paketointijuttuja - ja valo-osastokin on varmaan tsekattava ;)


4 kommenttia:

 1. Jos Hapikseen ootte menossa ni eilen ei ainakaan joulu vielä ollut esillä siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopioon ollaan menossa, kun mummola on sillä seudulla. Siellä mainoksen mukaan vietetään tällä viikolla jo jotain jouluviikkoa eli luulisin, että ens viikollaki olis tuotteet esillä :) Toivon niin :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä - Ikeaanhan se meilläkin on ensi viikolla matka. Toivottavasti ehtivät Habiksen Ikeassakin saada joulutuotteet esiin. Muistaakseni viime vuonnakin siellä syyslomalla joulutarviketta ostelin. Viime vuonna siellä oli ihania adventtipöytäkynttilöitä, ja aina olen tykännyt Ikean lahjapapereista myös. Toivottavasti niitä on valikoimissa tänäkin vuonna. Tuo liina näyttää kyllä hyvältä....Mutta nyt ikean sivuja tutkimaan! :)- MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä kivannäköisiä paketointijuttujakin :) Toivotaan, että päästään molemmat ensi viikolla tekemään hankintoja ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!