lauantai 4. lokakuuta 2014

Syksyiset Hyvän tuulen sisustuskutsut


Hiljaisuus on vallannut talon. Mies on hirvijahdissa, kaksi pienintä mummolassa ja yllättäen esikoinenkin lähti serkun luo yökylään. Minä olen yksin kotona. Miten outo tunne!

Toisenlainen hulina oli talossa vielä pari tuntia sitten. Pidin Hyvän tuulen sisustuskutsut ja paikalle saapui jopa 13 naista ja liuta lapsia! Oli tosi ihana, että niin moni pääsi tulemaan. Hyvän tuulen sisustuskutsut tarjoavat kyllä mukavan uuden vaihtoehdon kotikutsujen kirjossa. Tilattavissa ovat kaikki Hyvän tuulen puodin (klik) tuotteet kolmen euron toimituskululla. Ja tuotteiden hinnatkin ovat erittäin kohtuulliset! Minulla taitaakin loppuilta mennä, kun mietin, mitä omalle tilaukselleni laitan.


Kutsujen tarjoiluissa halusin käyttää kauniita syksyn värejä ja Kinuskikissan sivuilta löytyi jälleen kerran huippuhyvä kakkuohje (klik). Täytteenä kakussa on omenahilloketta ja valkosuklaakermaa, nam! Kuorrutteena mantelimassaa ja suklaata. Olin skeptinen tuon mantelimassan suhteen ja laitoin sen sillä ajatuksella, että sen voi jättää syömättä, mutta kieltämättä maku sopi täydellisesti. Taas kerran tuli todistettua, että Kinuskikissan ohjeisiin voi luottaa!

Ohjeessa lehdet on tehty valmiilla muotilla. Itse en sellaisia ehtinyt tähän hätään ostaa, joten piirsin paperille lehtien mallit ja leikkasin lehdet sokerimassasta paperimallin mukaan. Hitaampaa, mutta onnistui niinkin!



Alla muutama otos kutsujen valikoimissa olevista tuotteista. Kohta paneudun nettisivuihin tarkemmin ja alan tehdä valintoja, mutta ainakin tämä ballerinataulu on saatava!






Nautinnollista lauantai-iltaa! Kerätkäähän te muutkin voimia tulevaan viikkoon!

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tarjottavia. Toi taulu on kyllä tosi kaunis.

    VastaaPoista
  2. Harvemmin tulee sisustuskutsuilla ihmeteltyä hintoja, että on edullisia - nyt sai! Kakku oli myös herkullista, vaikka piti ensin tarttua örkkeihin, kun monta viikkoa tehnyt mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, mukava kun välillä on erittäin kohtuuhintaisia tuotteita kutsuilla. Täällä nyt omaa tilaustani pyörittelen ;)

      Poista
  3. Olet kyllä taitava kakuntekijä!

    VastaaPoista
  4. Kakku oli paitsi kaunis, myös täydellisen makuinen! Oli mukava käydä vähän erilaisilla kutsuilla, ja tuotteiden hintataso oli tosiaan mukavan kohtuullinen. Kiitos! :) - MY

    VastaaPoista
  5. Kakku oli tosiaan upea, voisin tilata sulta halloween kakun :) mikset puhunu mitään, että amalia bloggaajakin oli paikalla, olis ollu hänenkin kanssaan kiva jutella :) olikos siellä muita bloggaajia? Ps. Milloin pidät miikkarikutsut, piti kysyä jo teillä mutta unohtu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, ajattein kyllä että hoksaattekohan toisianne, mutta siinä hässäkässä jäi esittelyt tekemättä. Muita bloggaajia ei ollut. Amalia asuu meidän naapurissa :) Mielelläni teen halloween-kakun! Laitahan vaan viestiä, milloin tarviit ja toiveita, niin yritän toteuttaa. En vielä tiedä, millon pidän Miikkarit, mutta varmasti vielä ennen joulua. Kutsun sut sit mukaan ja yritän muistaa esitellä Amalian, jos pääsee paikalle :)

      Poista
  6. Kiitos kutsuista! Oli mukavaa! :) Minulla on sinulle haaste blogissani :)

    http://athome.casablogit.fi/lue/2014/10/metallit

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!