perjantai 15. toukokuuta 2015

Tildan kankaita ja Greengatea Pökkylästä, nyt ompelemaan!


Tänään on minun ja miehen harrastelut pysyneet hyvin tasapainossa. Mies vietti päivän Erämessuilla, minä illan naisseurassa Pökkylän Punasella tuvalla. Eilen jo mainostinkin, että Punasella tuvalla on naisten päivät (jatkuu vielä huomenna klo 10-15) eli kaikki tuotteet vähintään -20% alennuksessa, suolaista ja makeaa tarjolla ja Kangaskauppa Signorinan edustaja Tildan kankaineen paikalla. Jos aikaa on, paikalla voi ohjattuna ommella oman enkelin Tildan kankaista.

Kylläpä vaan kannatti tälläkin kertaa ajella paikalle. Mukaan tarttui Tildan tilkkupakkaus ja pupunompelupaketti. Nyt polttelee kovasti päästä ompelukoneen ääreen. Toivottavasti projektit onnistuvat!

Kankaiden lisäksi ostin alkukeväästä asti himoitsemani vaaleanpunaiset Greengaten lattekupit sekä yhden harmaan Declaration of love -laten. On ne vaan niin kauniita!







7 kommenttia:

  1. Nuo Tilda kankaat ovat niin kauniita. Niitä olisi tarkoitus tilata jossakin vaiheessa ja ommella jotakin kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä niin kauniita! Minä oon kolme tyynyä näistä ommellu. Katsotaan. Miten nämä projektit onnistuu :)

      Poista
    2. Tuohan oli kiva idea! Ompelen meillekin tyynyn jos toisenkin. Kiitos :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia. Rakastan Tilda-kankaita <3
    Hauskaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Meillä onkin ihana, pitkä viikonloppu, kun eilinenkin oli vapaa.

      Poista
  3. Oi miten ihania kankaita! Mullakin ois kaapissa pieniä suloisia tilkkuja,mut plääh kun olen huono ompelemaan :( Ja aah noita Greengateja;ne vaan hurmaa aina!
    Ja entäs sitten tuo aiemman postauksen sänkyihanuus! Aivan supersuloinen!!
    Vielä pitää kommentoida tuota postausta lapsen reippaudesta (nyt kun vihdoin ehdin blogeja lukemaan) ,että puhuitpa kauniisti :) Ei kaikkien tartte olla reippaita ja rohkeita. Ja kuitenkin ovat aivan ihania. Persoonia juuri sellaisina kuin ovat. Ja niin rakkaita,ovat sitten avoimempia tai hitaammin lämpeneviä/uskaltavia. Aarteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole hyvä ompelija, mutta vähitellen on tullut ommeltua useammin. Pakko ylittää itsensä, kun haluaa saada jotain ihanaa ;) Mukava, että olet ehtinyt lukea tekstejä!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!