lauantai 4. heinäkuuta 2015

Home sweet home - ja ne pakolliset sisustustuliaiset


Oli haikeaa lähteä Toscanan talosta eilen aamulla. Harvoin minulla on niin voimakkaasti tunne, että olisi halunnut vielä jäädä. Haikeus johtui varmasti pitkälti siitä, että edellisestä kerrasta, kun olemme viettäneet kokonaisen viikon tuolla lapsuuden perheen porukalla, kaikki sisarukset puolisoineen ja vanhemmat yhdessä, oli neljätoista vuotta sitten  (pikkusisko oli tuolloin yhtä vanha kuin meidän vanhin tytär nyt!), Haikeutta lisäsi se, että sisko lähti suoraan Italiasta miehensä kanssa Australiaan, josta he palaavat vasta ensi vuoden puolella, ja veljiä näkee muutenkin niin harvoin. Onneksi lupailivat, että tulisivat vielä kesän aikana meillä käymään. Lapset odottavat innolla enojen leikkiseuraa! Oli onni, että saimme viettää viikon yhdessä upeissa puitteissa.

Eilinen pitkä matkustuspäivä teki kuitenkin tehtävänsä. Haikeus jäi taka-alalle ja illalla oli ihana päästä kotiin. Vaikka reissuviikko oli korvaamattoman upea, huomasi vasta kotona, kuinka väsymystä kertyi, kun sekä itse että lapset nukkuivat huonommin kuin omissa sängyissä. Tänään vietetäänkin rentoa kotipäivää, eikä sadekaan haittaa. Onneksi koira tuntuu olevan yhtä väsynyt omasta viikostaan kuin mekin :D

Tuliaisiksi toin itselleni neljä mukia (hintaa 2,90€/kpl - olisin ostanut koko astiaston, jos sen kuljettaminen Suomeen ei olisi niin haastavaa), siskon minulla synttärilahjaksi ostaman "Grand hotel mamma" -kyltin ja hauskan, pienen skootterimagneetin. Lapsillekin ostettiin omat skootterit. Leluversiot kahdelle pienemmälle, koriste isoimmalle. Ehkäpä teetän vielä jonkun julistetaulun ottamistani kuvista. Kyllä noita maisemia mielellään katselisi omallakin seinällä!


4 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!