torstai 30. heinäkuuta 2015

Kööpenhamina day 2: Tivoli






Vaikka viettäisi Kööpenhaminassa vain yhden päivän, kannattaisi mennä Tivoliin. Se on ihana puistoalue, jossa on laitteiden lisäksi putiikkeja, ravintoloita, ulkoilmalava, leikkipuisto... Me saatiin noin kahdeksan tuntia vierähtämään tuosta vaan, vaikka ei edes shoppailtu. Ja se lapsen leveä hymy, minkä huvipuistossa saa palkaksi, on hintaa vailla! Tivolia mainostetaan "ei niin kovin edullisena" nähtävyytenä, mutta eipä tuo hintataso suomalaista järkyttänyt. Ihan samaa luokkaa ovat huvipuistot Suomessa.

Yllä oleva valtavan korkea keinukaruselli kruunasi meidän visiitin. Olin viime metreille sitä mieltä, että siihen en uskalla, mutta kun tyttö ei päässyt yksin ja niin kovasti siihen halusi, oli pakko voittaa itsensä. Melkoiset näkyvät! Vähän tärisytti jalkoja maahan tullessa, mutta hengissä selvittiin :D

Hotellille päästyä ajettiin hissillä 12. kerrokseen baarin terassille vielä vilkaisemaan kaupungin (ja Tivolin) valoja. Jos oli Tivoli hieno, niin on kyllä tämä meidän Tivoli hotellikin. Jonain iltana hotels.comin tarjouksesta bongasin ja on kyllä ylittänyt kaikki odotukset. Eikä kävelymatkaa Tivolilta hotellille ole kuin noin kilometri.

Huomenna on vielä aikaa kiertää muutama sisustusliike, Ripley's believe it or not -museo ja ehkäpä yksi linna. Illalla lennetään Suomeen.


2 kommenttia:

  1. Ihana hattarakuva. Näyttääpä kaupunki nätiltä myös iltaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tivolissa kuuuu syödä hattraa, sanoi neiti ja pakkohan se oli ostaa :D Taitavat kaikki isot kaupungit olla kauniita öisin. Ihana oli päästä ylhäältä käsin ihailemaan.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!