lauantai 11. heinäkuuta 2015

Synttärikukkia talo täynnä


Minulla tuli tänään vuosia mittariin ja keskiviikkona keksin, että kokeilen viime tipassa kutsua kavereita kylään synttäreitä juhlistamaan. Arvatenkin useimmilla oli jo sovittuja menoja: juhlia, festareita, lomamatkoja jne., mutta onneksu kuitenkin muutama ihana ystävä pääsi paikalle ja toi kaiken lisäksi ihania kukkasia talon täyteen. Voi että minä nautin niistä!

Onko muita yhtä höperöjä kuin minä, että edelleen vaan 30+ -vuotiaanakin tykkäävät juhlistaa synttäreitä? Minusta on vaan aina ihana, kun on syytä juhlaan. Tästä synttäriviikonlopusta saakin ensi viikolla jatkaa hääpäivän merkeissä. Vuoden paras kuukausi meneillään.

Kiitollinen ja onnellinen mieli.

Nyt vielä paljuun ennen nukkumaanmenoa.
8 kommenttia:

 1. Sukulaisille kaffet aina keitän, muuten en synttäreitä vietä. Ehkä sitten kun 10 vuoden päästä täytän 50v, voisin repäistä ja pitää kunnon bileet :D
  Ihanat tarjottavat sinulla on ollut ja aivan ihania kukkia olet saanut.
  Hyvää syntymäpäivää, vaikkakin hieman myöhessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän niitä viisikymppisiä pitää ehdottomasti juhlia :) Meillä ei ole sukulaisia tässä lähellä, niin heille ei voi kakkukahveja järkätä.

   Poista
 2. Myöhästyneet syntymäpäivätoivotukset myös täältä! <3
  Voi sinulla on ollut ihana päivä eilen, kauniita kukkia ja sisustuskutsut! <3
  Minun ja tyttäreni syntymäpäivien välillä on vain yksi päivä, joten tytön synttäreillä usein vietetään pikkuisen myös minun synttäreitäni. ;) Ihan en saanut esikoistani sybtymäpäivälahjakseni! ;) Tosin nyt reilu kolmikymppisenä omia synttäreitäni muistavat lähimmät ystävät sekä ihan vaan lähipiiri. :) Minusta on mukavaa, että on jokin aihe juhlaan! :)

  Iloa sunnuntai-päivääsi! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän noita synttäreitä tosiaan nykyään enää muista kuin oma perhe - paitsi toki Facebookissa kaikki tutut ;)

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut täältäkin! Mää tykkään järkätä juhlia muille, mutta en itelle. En tiedä onko luonnejuttu vai ettei niitä lapsuudessa juuri saatu järkättyä, kun kaikki oli aina sillon reissussa. En lapsuudessakaan kyllä harmitellut juhlattomuutta. En pitänyt edes kolmikymppisiä tai juhlia, kun täytin 18V. Eilenkin puhuin kahvittelut nimipäiväkahveiksi, kun parin viikon sisään moni perheestä viettää nimipäiviä. Suunnittelen kyllä jo miehen tasalukubileitä vaikka niihin on vielä muutama vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän ne nelikymppiset pitää sit järkätä, kun sen aika tulee ;) Mulla osuu kaikki juhlat synttäreistä ja nimipäivistä aina hää- ja juhlapäivän asti tähän heinäkuulle. Ei tarvii miehenkään muistaa juhlia kuin kerran vuodessa ;)

   Poista
 4. Kivaa synttäriä ja ihanaa tulevaa hääpäivää! Ihania kukkasia pöydät täynnä :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!