maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hyvän tuulen sisustuskutsut


Lauantaisille synttärikutsuilleni pyysin mukaan myös Helin Valkoista harmoniaa -blogista esittelemään Hyvän tuulen sisustuspuodin tuotteita. Nämä Hyvän tuulen sisustuskutsut ovat mun ehdottomat suosikkikutsut, koska valikoima on valtavan laaja ja hintataso erittäin kohtuullinen, ja nytkin oli paljon tarjouksia voimassa. Pitkään taas pyörittelin omaa tilaustani, mutta lopulta päädyin tilaamaan täydennystä Greengate-kokoelmaani sekä uusia värejä meidän pallovaloihin. En malta odottaa, että pääsen stailaamaan pallovalosarjan uudennäköiseksi ja nauttimaan teetä Greengaten uusista teemukeista, joista olen jo pitkään haaveillut.

(Vink vink! Ei muuten ollut hullumpi idea järjestää kutsuja synttäripäivänä. Mieskin oli niin myötämielinen hankintojen suhteen ;))

8 kommenttia:

 1. Onpa ihanat pallovalot väreiltään! Turkoosi niin raikas. Mukava katsella muiden kuvia ja saada inspiraatiota niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin noissa on aivan ihanat värit! Itselle tilasin melkein samanlaiset, turkoosin tilalta minttua. Ihan mahtava, kun noita voi helposti muokata!

   Poista
 2. Ihanan väriset pallovalot! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Itselle on nyt tulossa melkein samanlaiset :)

   Poista
 3. Oli kivat kutsut, jälleen kerran! Kauniit kuvat olet ottanut :) Pallovalot tuntuu olevan suosittuja, kivaa että saimme niitä valikoimiin! Ilmoittelen, kun tuotteet saapuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan esittelijälle! Innolla odotan tilausta ja sitä, että pääsen omiapallovaloja muokkaamaan :) Mies sai sen johtoasian ratkottua :D

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!