keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Viehättävä ja viihtyisä Scandic Paasi


  

   Etsitkö siistiä, viihtyistää kuitenkin kohtuuhintaista hotellia Helsingistä? Miten olisi Siltasaaren historiaa kunnioittaen sirkusteemaan sisustettu Scandic Paasi rauhallisella paikalla puiston vieressä, meren äärellä ja kuitenkin vain 10 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustan nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Eikä Linnanmäellekään ole kuin kivenheitto.

Tällaisen sisustusintoilijan silmää hiveli, kun värikäs, leikkisä tyyli jatkui aulasta aina huoneisiin ja aamiaishuoneisiin asti. Joka paikasta löytyi hauskoja yksityiskohtia, eikä kamera päässyt pölyttymään. Jokaisen huoneen numeron vieressä oli hauska sirkushahmo ja huoneissa oli mm. tirehtöörin hattuja ja nyrkkeilysäkkejä koristeena teemasta riippuen.

Huoneesta löytyi pieni kirjanen, jossa kerrottiin Siltasaaren historiaa ja perusteltiin hotellin sisustusvalintoja alueen menneisyydellä. Aivan ihana idea!

Mukava yllätys oli myös meidän häämatkan huomiointi rakkausrunon sisältävällä kirjeellä sekä kuohuviinipullolla ja suklaarasialla. Oli myös hoksattu huomioida se, että niistä on hotellissa mukava nauttia sängystä käsin ja huoneesta löytyikin sänkytarjotin, joka helpotti tätä kummasti. Niinpä me Helsingissä kävelyn jälkeen lösähdimme sängylle nautistekelemaan ja leffaa katsomaan.

Olen asunut Helsingissä pari kesää ja käynyt siellä niin paljon, että oli todella mukava yöpyä vähän eri kaupunginosassa kuin yleensä. Kävelimme pitkin Hakaniemen rantoja ja aamulla kiersimme toria ja kauppahallia. Hotellin vieressä olisi myös ollut mahdollisuus nauttia illallista uudessa Meripaviljongissa meren päällä. Toisaalta Hakaniemen torille, aivan hotellin äärelle, on helppo päästä niin metrolla kuin raitiovaunullakin ja siitä käsin tosiaan saavuttaa mitkä tahansa Helsingin nähtävyydet.

Kiitämme lämpimästi Scandic Paasia tarjoamastanne blogger's inn -majoituksesta! Me viihdyimme loistavasti.


2 kommenttia:

  1. Kiva tällainen hotelli joka ei ole ihan keskustassa, mutta kuitenkin vain pienen matkan päässä siitä.

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!