perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kukkia ja mansikoita


Kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat, nam! Onneksi niitä löytyi meidänkin kunnan kaupoista. Olin valmis ajamaan kauemmaskin niitä metsästämään. Vietän huomenna synttäreitä ja tällaiselle heinäkuun lapselle mansikat kuuluvat ehdottomasti synttärijuhliin. Hinnasta riippumatta.

Mansikkaostosten jälkeen lähdin lenkille ja poimin matkan varrelta ripauksen kesää kotiin kukkien muodossa. Voi, kun aurinkokin vielä löytäisi tiensä tänne tuon jatkuvan sateen ja pilvisen taivaan sijasta. Tässä sateessa ja sisällä olossa on sekin huono (vai hyvä?) puoli, että sitä keksii jos jonkinmoisia sisustusprojekteja. Ei vaan saa oikein mihinkään tartuttua kiinni, kun ei tiedä, mistä aloittaisi. Tekisi mieli paneloida vessaa, tasoittaa lasikuitutapettiseinää, maalata olohuonetta, tehdä keittiöön uusi ruokapöytä, vahata eteisen kaapinovet jne.

Siitäpä tulikin mieleeni, että onko kukaan teistä entisöinyt huonekaluja Jean d'Arcin Vintage-vahoilla? Mielessä olisi vahata eteisen tummat puuovet valkoisella vahalla, mutta hankala kuitenkaan arvioida, miltä lopputulos tulisi näyttämään...


4 kommenttia:

 1. Kotimaiset mansikat oli kyllä tosi makeita ja hyviä.
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ekat mansikat ovat kyllä niin hyviä! Ihania kukkasia olet poiminut lenkkipolulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikka-aika on niin lyhyt, että siitä pitää nauttia täysillä :) Kiitos!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!