tiistai 19. heinäkuuta 2016

Synttärilahjoja, Ikean tuliaisia ja sen semmoista


Yllätin tänään itseni ja vielä enemmän mieheni ilmestymällä jalkapallokentälle aikuisen tuttavaporukan vuorolle pelailemaan. Olihan tuo ihan mukavaa, varsinkin olo jälkikäteen. Miksi minä olen kesällä liikkunut niin vähän?

Jos minä yllätin mieheni tänään, niin mies yllätti minut viime viikolla. Tampereen reissussa hän lähti (toki johtuen siitä, että oli minun syntymäpäiväni) sisustusliikekierrokselle ja ostaa täräytti kaksi Riviera Maisonin peuraa lahjaksi. Itse en olisi raaskinut.

Tänään laitoin peurojen lisäksi olohuoneeseen eilen Matto Nurmiselta mukaan lähteneen Vallilan maton ja olohuone näyttää paljon valoisemmalta ja kevyemmältä. Saa nähdä, jäävätkö matto ja peurat olohuoneeseen vai muuttaako matto vierashuoneeseen ja peurat aulaan lipaston päälle. Tunnustellaan nyt ensin näin muutama päivä. Tyylin muutos näiden myötä on melkoinen ja pitää vähän fiilistellä, onko se sellainen, mitä kaipaan.

Tänään on tapahtunut sisustusrintamalla muutakin. Päivä on hurahtanut lähinnä yläkerrassa, kun olen roudannut tyttöjen huonekaluja huoneesta toiseen. Tuleva eskarilainen sai kirjoituspöydän isosiskolta ja isosiskolle olisi tarkoitus tuunata uusi, pikkusisko sen sijaan lahjoitti vastalahjana lipaston isosiskon huoneeseen jne.

Kaiken keskellä kippisteltiin ihan vaan kesäpäivän kunniaksi, tällä kertaa Ikeasta ostetuilla Äpplemusteilla. Amalian helmiä -blogissa näin näitä kerran ja näyttivät tosi kivoilta. Sunnuntaisella Ikean reissulla piti ottaa oma kori matkaan. Pullofriikkinä pesin pullot ja nämäkin jäävät meille uusiokäyttöön. Ihan kuin meillä ei olisi jo ennestää ihan tarpeeksi pulloja juomalaseina, maljakoina, koristeina...

Huomenna lennetään keskimmäisen kanssa pikareissulle Helsinkiin. Saattaisin nipistää vähän aikaa sisustusliikkeille, jos joitain hyvin vinkkejä saisin. Anyone? Ainakin Cilla's pitänee tsekata.






8 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, muutokset aina piristää! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ihanan valoisaa <3
    Mäkin tykkään kovasti RM:stä mutta en koskaan raaski ostaa.. Pyrin Helsingin reissuilla käymään ainakin hm homessa ja granitissa, vaikka ovatkin vähän massajuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä olisi itsekään raaskinut. Shoppailen just tuota HM home yleensä 😉 Hyvä kun muistutit, siellä pitääkin käydä. Granit on myös ihana. Nyt se on onneksi Oulussakin, H&M home ei 😐

      Poista
  3. Nuo Ikean pullot ovat kivat.Itsekin niitä pyörittelin kädessäni,mutta meillä on nuo Glas Ohlsonin lasipullot esillä keittiössä.Ovat käytössä koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullot on niin ihania ja ne Clas Ohlsonin pullot varsinkin näppäriä, kun niissä on kannet ja pillitkin.

      Poista
  4. Kivat noi peurat ja matto, mutta kun en tiedä millaista sulla oli ennen.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävinkin jo kertaalleen blogissa, mutta en onnistunut tällä Lumian sovelluksella kirjautumaan lukijaksi enkä siksi voinut myöskään osallistua arvontaa. Pitää yrittää muistaa kokeilla koneella.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!