torstai 10. huhtikuuta 2014

Arjen pieniä iloja - kiitos Marvis, Lifestylenordic ja blogitapaamiseen osallistuneet uudet ystävät!

Viikko on vierähtänyt nopsaan ja onneksi huomenna on jo perjantai. Hulluilla päivilläkin ehdin käväistä pikaisen mutkan hakemassa muutamia herkkuja. Isommat hankinnat tein nettikaupausta eilen aamulla. Näistä lisää, kun paketti saapuu.

Viime viikonlopun blogitapaamisesta on riittänyt iloa ja muisteltavaa pitkin viikkoa. Haluan vielä kiittää mukana olleita bloggareita tapaamisesta ja suositella teitä kaikkia kurkkaamaan myös näihin blogeihin:

(Erityiskiitos Johannalle tapaamisen järjestämisestä!)


Lisäksi iso kiitos kuuluu liikkeille, joissa saimme isolla porukalla vierailla (Lo Spazio, Decora, Colore, Casadoor ja Lifestylenordic) silläkin riskillä, että jonkin kassi huitaisee jonkun ihanan lasiastian alas.

Viimeiseltä pysäkiltämme Lifestylenordicilta saimme matkaan ihanat pikkupussit, jotka sisälsivät tyylikkäät muistikirjat ja -kynät (näihin on nyt hyvä visioida tulevia sisustusprojekteja kotona) sekä maailmankuulua Marvisin hammastahnaa, jota ei tarvitse piilottaa vessan kaappeihin vieraiden saapuessa. Tarjolla olisi liikkeessä ollut myös tyylikästä mustaa lakritsitahnaa. Nämä lahjaksi saadut tuli testattua jo maun puolesta ja hyvää oli - käykääpä siis hakemassa omat (sisustus)hammastahnat Torinrannasta!

Tuleva viikonloppu pitää sisällään mm. Living and room -sisustuskutsut eli lisää sisustuaihetta on luvassa, stay tuned! :)

4 kommenttia:

 1. Sinä olet laittanut täällä tulemaan ja tehnyt muutoksia - empä ollut tunnistaa :) On kyllä ollut kätevä Johannan blogista löytää muita paikallisia blogeja. Tekstin sisällöstä ei välttämättä huomaa mistä päin Suomea kirjoittaja on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Eilen tämän kanssa värkkäilin, vaikka järkevämpää olisi ollut mennä nukkumaan ;) En vieläkään ole ihan täysin tyytyväinen. Minä olen niin onneton tämän Bloggerin käytössä. Ehkä voisit joskus neuvoa? Miten ihmeessä saisin tuon kuvan keskelle ja mielellään vielä blogin nimen yläpuolelle tai alapuolelle - ei päälle?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Kiitos tiedosta! Minäkin hypistelin sitä jo kädessäni, mutta jäi vielä toistaiseksi kauppaan. Ehkä käyn se piakkoin sieltä hakemassa ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!