tiistai 29. huhtikuuta 2014

Leipä- ja sipukorit sekä sydänvuoat Living and Roomilta

Pidin Living and Room -sisustuskutsut palmusunnuntaina. (Kutsujen tuotekuvia täältä.) Tilaus saapui postiin viime viikolla ja tilaamani ihanuudet pääsivät heti käyttöön. Moni muukin tuote olisi kyllä löytänyt meiltä paikkansa, mutta näin ensimmäisellä kerralla päädyin näihin:









Mitäs tykkäätte? Onko teillä kokemuksia Living and Room -tuotteista?

Rasti seinään siitä, että pitkästä aikaa leivoimme tuoreita sämpylöitä viikonloppuna ja kylläpä ne maistuivatkin hyviltä. Lapset ihastuivat niin, että toinen erä oli tilauksessa heti ensimmäisen loputtua. Pitäisi vaivaantua useammin - varsinkin kun se on niin helppoa ja melko nopeaakin!

Sämpylät maistuivat erityisen hyvin pihalla auringon paistaessa. Viime viikonloppu oli aivan ihana, eikä sisällä juuri malttanut hommia tehdä. Harmi, että vappusää ei tämän päivän perusteella vaikuta läheskään  yhtä lupaavalta. Meillä tuli tänään taivaalta rakeita...

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja nuo sämpylät kyllä näyttää niin hyviltä :) mukavaa vappua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ehdottomasti pitäisi leipoa leipää useammin.

   Poista
 2. Ihanilta näyttää!! <3 Tuo leipäkori varsinkin, mun täytyy varmaan tilata tuollainen itsellekin ;) Oikein kivaa vappua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se on niin ihana ja monikäyttöinen - hyvältä maistuvat munkitkin siitä. Käyhän kurkkaamassa, miten se on edukseen myös vappupostauksessa!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!