keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pullataikinaterapiaa

Tänään on ollut sellainen päivä, että kaikki tuntuu menevän huonosti. Vaikka kaikki on oikeastaan ihan hyvin. Jonakin päivinä vaan kaikki tuntuu ikävältä.

Itsellä oli tosi alakuloinen olo tänään töistä kotiin lähtiessä. Harmitti, kun esikoisen ja kavereiden hieno tanssiesitys ei päässyt koulun Talentissa jatkoon ja koulupuolen säästöt tuntuvat vetävän meidän työarjen aika tiukille tulevaisuudessa.

Mieltä ei yhtään parantanut se, että esikoinen oli todella suruissaan. Tammikuisen huonon kauden jälkeen pari kuukautta on mennyt tosi hyvällä mielellä ja hyvillä unilla ja tänään oli pitkästä aikaa harmina Talent-tulosten lisäksi ikäviä tilanteita kavereiden kanssa. Esikoisesta tuntui, että kaikki on huonosti ja kotiinpaluu oli itkuinen. Keskimmäinen oli oma touhukas itsensä, mutta kuopus tyypilliseen tapaansa kiukutteli hoitopäivän jälkeen ja kotonakin lapset onnistuivat riitelemään.

Esikoisen kanssa päätettiin sitten parantaa päivää leipomalla ja mitäpä muutakaan kuin ihan tavallisia korvapuusteja. Pullataikinaan saa upottaa kätensä ja unohtaa murheet.

Ilta onkin mennyt mukavasti: on syöty tuoretta pullaa ja juotu maitoa, leikitty pihalla ja naapureiden kanssa, ja kaksi pienintä lähti kavereiden luo leikkimään.


Mitäpä ei tuore pulla ja lasi maitoa pelastaisi?

6 kommenttia:

 1. Meidänkin tytöillä on ollu jotain hankaluutta, johon syytä on tytön kanssa koitettu pohtia, mutta jutellaan joskus kun nähdään. Tänään meni ilmeisesti kuitenkin ihan hyvin? Noihin miikkareihin, niin tuossa mekossa yhdistyy kaksi mun ihan lemppareinta miikkaria! Sattu ilmestymään juuri, kun olin menossa kutsuille. Olin ihan intona tilaamassa, kunnes päädyinkin tilaamaan ihan jotain muuta. Saa nahdä kaduttaako myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä yrittää nähdä pian ja porista! Naapuruston mammojen treffit olis kivat :) Mukavasti on teidän tyttöjen kans leikit sujunu nyt eilen tänään, pitkään aikaanhan ei ookaan niitä niin tässä näkyny.

   Poista
 2. Pulla auttaa aina, toivottavasti asiat selviää ja huominen on mukavampi päivä.

  VastaaPoista
 3. Onneksi päivällä oli kuitenkin onnellinen loppu! Ihanaa, että löysitte yhteistä helpotusta/tekemistä.
  Erityisen kivalta kuulostaa nuo naapuruston yhteiset leikit. Toistaiseksi mitään sellaista kuviota ei ole täältä löytynyt. Onneksi pian tulee kesä ja oma kuja!
  Mua kiinnostaa nuo säästötoimet. Jos ehdit, laittaisitko facessa tarkemmin, mitä on tulossa?
  T. Naapuri rajan takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi nämä on kaikki kuitenkin loppupeleissä kohtuullisen pieniä harmeja. Joskus sellaiset vaan vaivaa mieltä. Laitan viestiä fb:ssa :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!