torstai 24. huhtikuuta 2014

Käsityöpaja Saaruskasta ihanat pinnit, pompulat ja paljon muuta

Käsityöpaja Saaruska oli eilen meillä työpaikalla esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Voi mahdoton, mitä ihanuuksia ja hinnatkin todella edulliset! Tarjolla olisi ollut rekillinen houkuttelevia pipoja, joita kuitenkin pyrin itse välttämään, koska kaapit ovat täynnä Me&I-pipoja. Sen sijaan silmäni iskinä kauniisiin kolikkopusseihin, neuvolakortinkansiin, korviksiin, pinniin ja pompuloihin. Kovin kävi kuhina muutenkin tuon esittelypöydän ympärillä, naisvaltaisessa työpaikassa kun ollaan ;)Tällä erää mukaani tarttui Me&I:n pandatunikaan erinmaisesti sopivat pompulat sekä herkulliset muffinssipinnit. Muutenkin Saaruskalla oli useita Me&I-vaatteisiin mätsättyjä hiusjuttuja ja korviksia.

 Uudet pinnit ja pompulat piti kolmevuotiaan tietenkin saada heti päähän, ja pandamekko kaveriksi. Mekon panda on kuulemma pompuloiden pikkupandojen äiti. 


Kuvat on otettu pikkuprinsessasta aamupalalla. Hänellä on maailman hankalin hiuslaatu, joka on suurin piirtein rastoilla aina aamulla ja hän inhoaa hiusten harjausta ja laittoa, vaikka Tangle Teezeristä on saatu vähän apuja. Tästä syystä en siis edes kaivellut kampaa esille jakauksen tekoa varten vaan olin tyytyväinen, että sain ylipäätään saparot tehtyä.Käsityöpaja Saaruska löytyy Facebookista (klik). Käykäähän kurkkimassa kaikki ihanuudet, joita siellä kyllä riittää.

6 kommenttia:

 1. Me tutustuttiin tähän putiikkiin Amalian blogin kautta jokin aika sitten :) Saaruskan tuotteista erityisen mieluinen on ollut neidin kännykkäpussi, johon sai tietty itse valita mieluisen kankaan sekä omistajan nimen brodeerattuna. Ja käytännöllinenkin on, kun kaulahihnaan sai myös avautuvan "turvalukon" ja avaimenperän. Kiva kun saa omien toiveiden mukaisia tuotteita varsin mukavaan hintaan! :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin nähnyt sen teidän neidillä. On kyllä kiva! Sellaisen voisi sekä itselle että esikoisellekin tilata. Hinnatkin tosiaan ovat erittäin kohtuulliset!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vaan? Tilauksesta tekevät vaikka mitä. Kannattaa tutustua!

   Poista
 3. Tänään kirppikseltä löytyi tuo pandamekko, joten täytyy varmaan tilata tuollaiset pandat. Saaruska auttoi minua pikkukallo pakkomielteessä, kun halusin lempeän pääkallo tuttinauhan. Hän tilasi kangasta varta vasten, sekä miikkarin sienitunikaan sopivaa kangasta, että saatin tunikaan sopivat pinnit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin tainnut nähdä ne sinun blogissa, ihania kaikki - ja ihan loistavaa palvelua!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!