perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hullut päivät - ihanaa!

Minä sitten tykkään Stockan Hulluista Päivistä. Se on mun lempparishoppailutapahtuma ehdottomasti! Nykyään ostokset voi tehdä niin näppärästi netissäkin, niin on edes pieni sauma ehtiä heti aamusta parhaisiin tarjouksiin kiinni. Myöhemmin illalla voi kävästä paikan päällä hamstraamassa herkkuja ja käyttötavaraa.

Varautukaa, alla pitkä lista mun bongaamia suosikkeja tänään postiin tulleesta esitteestä.
(Nettiesite tästä linkistä.)

Ihan ensimmäiseksi bongasin alla keskellä olevan Desigualin trenssin. Joku takki kevääksi on nimittäin saatava. Lisäksi tykkäsin Guessin paidoista ja Helly Hansenin valkoisesti "säänkestävästä" takista.


Juoksulenkeille tarvitsisin juoksupaidan (yhtään ei vielä sellaista kaapista löydy), -sukat ja urheilurintsikat. Näitä oli esitteessä paljon eri merkeiltä 20-30€:n hintaan. Olisi kiva kuulla, onko joku ylitse muiden...?


Tytöille, joilla ei vielä Tangle Teezeriä ole, kannattaa se nyt käydä hakemassa. Hintaa oli enää noin 10€ ja on kyllä meidän perheessä pelastanut takkujenselvittelyhetket. Toimii myös aikuisella! 

Esikoinen tarvitsee kylpytakin. Alla oleva raidallinen voisi olla sopiva. Lisäksi itselle voisi ostaa muutaman edullisen vyön tunikoiden kaveriksi - niitähän mulla riittää ;)

Bogin sadeasusetti on niin coolin näköinen, että saattaapi olla, että esikoiselle pitää se hankkia kokonaisuudessaan: takki, housut, pipo, hanskat ja kengät.Pojalla on lenkkarintarve ja nämä Adidaksen lenkkarit näyttävät erinomaisilta. Reimalta olisi myynnissä softshell-takki, jota niin ikään harkitsen keskimmäiselle. Värit eivät vaan ihan täysillä napanneet.

Ja jotain pientä tietysti kotiinkin olisi tarjolla:
Popcorn- ja chips-kulhot (tosin taidan säästää nämä Emma's&mama's-kaupan hankintoihin, kun yhteistyökuvioita on siihen suuntaan suunnitteilla.)
Raidallisia Even stripes-mattoja löytyy esitteen sivulta 68 monessa eri värissä todella edullisesti. Voisi olla aika kivat meidän aulaan ja eteiseen, miksei myös keittiön käytävälle.
Lento-palovaroitin olis ihan passeli meidän kattoon ja Rosenthalin paperipussi-maljakko viehättää minua, vaikka tuskin raaskin sitä nyt hankkia. Myös hempeä kello sopisi keväiseen kotiin ihanasti, vaikkapa lasikuistille.Kastehelmi-astiat ovat vaan niin älyttömän kauniita ja nekin nyt tarjouksessa ihanissa väreissä. Ah!


Must have -hankintohin kuuluvat myös Finnkinon leffaliput. Pääsee lasten kanssa tai vaikkapa joskus aikuisseurassakin humputtelemaan ;)

Onko teille muille löytynyt ihanuuksia?

(kaikki kuvat hullutpaivat.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!