maanantai 7. huhtikuuta 2014

Aurinkoa ja hempeitä sävyjä lasikuistilla

Talven jälkeen takapihalle johtava lasitettu eteistila, lasikuisti, pääsee taas vähitellen käyttöön. Se kaipasi selvästi keväistä piristystä ja eilen sain sommiteltua ikkunalaudoille H&M:lta tilattuja parin euron vaaleanpunaisia ja kirkkaita tuikkukippoja, Perfect homen lyhtyyn ja lampetteihin Ikeasta tuotuja hempeänsävyisiä kynttilästä sekä Stockalta ostetut teko-orkideat rottinkiarkun päälle. 

Ikkunatkin sain lasikuistilta eilen pestyä. Ja esikoinen laski sen jälkeen, että enää 26 ikkunaa jäljellä... Mutta ikkunanpesun ja auringon kunniaksi muutama tunnelmapala lasikuistin tämänhetkisistä tunnelmista.

Vielä kun saisi uudet tuolit (nämä voisi siirtää pihalle, koska ne on terassikalustosta "lainattu" ja maalaisi rottinkiarkun valkoiseksi. Onko kenelläkään kokemusta rottinkiarkun maalaamisesta? Vinkkejä...?


5 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää!! <3 Samiksia ollaan, meiltä löytyy noita samaisia tuikkukuppeja ja perhostyyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä edes taideta olla ainoita ;) Mutta hinta-laatu on sopiva tällaiselle tuuliviirisisustajalle... :D

   Poista
  2. No ei varmasti olla! :D Aika monessa blogissa noita on näkynyt, mutta en yhtään ihmettele kun kauniita ja edullisia on :)

   Poista
 2. Just oli joku maalannut mutta en muista kuka. Varmasti maalaus onnistuu. Otexia pohjaan ja kalustemaali päälle, niin luulis pysyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä testata :) Nimim. Ainakin viisi maalausprojektia mielessä ;)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!