keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ikkunanpesua ja keväisempi aula

Ikkunanpesuprojekti on meillä jo aika hyvällä mallilla, yli puolet talon noin kolmestakymmenestä ikkunasta on pesty. Jee! Ja rasti seinään siitä, että kerrankin olen hoitanut asiaa pääasiassa itse. Yleensä äiti on ehtinyt hätiin ennen kuin minä olen saanut aikaiseksi :D

Yläkerran ikkunanpesun kunniaksi siivosin yläkerran ikkunan uuteen siistimpään ja keväisempään kuntoon. Muutenkin alan olla varsin tyytyväinen yläkerran aulatilan sisustukseen.
P.S. H&M home on kyllä erinomainen paikka tyynyhankinnoille. Vielä muutama tyynyliina odottaa pussissaan, mitään ei tarvinnut palauttaa.

13 kommenttia:

 1. Totta -H&M on aivan mainio paikka tyynyhankinnoille. Todella edullisia, mutta silti napakoita tyynynpäällisiä. Oon tilannu sieltä kasapäin tyynynpäällisiä, eikä koskaan ole tarvinnut pettyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä - ja raaskii vähän useammin vaihtaa mielen mukaan, kun hinta on matala.

   Poista
 2. En oo ees kunnolla alottanut - vain "päälly" pinnat kriittisimmistä ikkunoista pessyt - odotellaan, että nuo pihakoivut pöllyyttäs eka ;) mä niin inhoa ikkunan pesua ja kerran jopa tilasin siivoojan ne pesemään. Muuten tykkään siivota, mutta nuo ikkunat - mitä näpertelyä!

  HM.n tyynyt on kyllä hyviä ja moneen tyyliin. Sisätyynyt ihan parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin inhoan ikkunanpesua ja äiti on tosiaan ollut monena vuonna suuri apu... Siivoojaakin olen harkinnut. Nyt mulla on äidiltä lainassa Kärcherin laite ja äiti aikaa viedä sen pois nyt pääsiäisen aikaa, niin on ollut pakko hoitaa asia. Kyllä se kuitenkin aika mukavasti helpottaa työtä :) H&M:ltä en ookaan älynny tilata sisätyynyjä, niitä on hakenu kärkkäiseltä. Pitääpä seuraavaan tilaukseen ottaa niitäkin!

   Poista
 3. Oletpa jo pitkällä ikkunan pesusssa! Minullekin ikkunanpesu on vastenmielistä hommaa, vaikka meillä ei kovin montaa ikkuunaa edes ole... Asiaa ei auta yhtään se, että mulla on pakkomielle pestä "isoäidin aikaisilla menetelmillä" eli karmien pesuvesi, ikkunnanpesuvesi huuhteluvesi erikseen, kaikki erilaisilla luutuilla...lastalla ja pyyhkeellä kuivaaminen jne... Pitäisi kai joskus päivittää menetelmät tähän päivään :D Eli joo, en ole aloitellut... ;) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä siistimpää vielä tulisi, jos olisi kaikki vedet erikseen, mutta minä yritän vaan mahdollisimman helpolla selviytyä urakasta. Nyt apuna on äidin Kärcher! ;)

   Poista
 4. Pesty on va kohta saanee uuestaan hinkata. onpa teillä palijo ikkunoita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika paljon neliöitäkin tässä uudessa kodissa ja iso olohuone, niistä kai ne ikkunat kertyy. Hommaa tosiaan riittää, varsinkin kun on paljon ristikollisia ikkunoita...

   Poista
 5. Samaa hommaa sais täälläkin tehdä, se vain sattuu olemaan just sitä inhokkihommaa joten aloittaminen venyy ja venyy :) Kivaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Minäkään en oikein tykkää ikkunanpesusta, mutta nyt on hyvä mieli, kun se alkaa olla purkissa :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Heipä hei rakas ystävä! Ensimmäistä kertaa sain aikaiseksi tulla vierailemaan blogiisi ja onpa hauska nähdä, kuinka paljon kotinne on muuttunutkaan sitten viime kesän! :) Ja ihana kuulla, että unelmasi olohuoneen uudesta sohvasta on toteutumassa!! Kommentin kirjoittamiseen ryhdyin huomattuani huvituksekseni, että samanlaiset H&M home:n perhostyynyt koristavat myös meidän olohuoneen sohvaamme.. :) :) Ihanaa pääsiäistä! - Elina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samansuuntainan maku taitaa olla :) Toivottavasti pääsette taas kesällä katsomaan ihan paikan päälle, miltä täällä näyttää!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!