sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Aikuisten juhlatMummo ja vaari hakivat lapset matkaan ja lähtivät kylpylään yhden yön lomalle. 
Äiti ja iskä olivat kutsuneet yhteistä työporukkaansa iltaa viettämään. 
Takana oli kuusipäiväinen työviikko, joten moni opettajakollegoista (itseni mukaan lukien) oli melko poikki, mutta onneksi silti parikymmentä naista jaksoi ilmestyä paikalle. Isäntä joutui edustamaan miesväestöä yksin, mutta naisvaltaisella alalla lienee siihen jo tottunut.


Tarjoilut järjestettiin nyyttärihengessä, joten omaksi osuudekseni riitti parin salaatin teko. Valitsin tällä kertaa Mainion Manun tacosalaatin ja juustosalaatin - molemmat luottoreseptejä kotoa löytyvistä keittokirjoista. Mainion Manun salaatti on myös lasten mieleen, koska sen kanssa saa syödä nachoja. Aikuisvieraat ihastuivat erityisesti salaatin kanssa tarjottavaan avokadosalsaan.


Lisäksi laitoin esille kaapista löytynyttä naposteltavaa. Tätä Perfect Homen ihanaa tarjotinta olen käyttänyt aputasona pehmeän rahin päällä, että napostelvat ovat käden ulottuvilla sohvalla istuessa.


Tottakai juhlaporukalle piti tarjota myös kuohuvaa. Kaapista löytyi neljä erilaista vaaleanpunaista pulloa kesällä naisporukalla juhlittujen synttäreiden jäljiltä.


Kattauksessa käytin häälahjaksi jo kahdeksan vuotta sitten saatua Vanilja-astiastoa, joka sopii tämän uuden kodin henkeen ja väritykseen täydellisesti.


Ihanat kollegat toivat lahjaksi kaksi kaunista lyhtyä, toffeeta kauniissa Pentikin lasirasiassa ja kukkia.


On tästä blogin pitämisessä ainakin se hyvä puoli, että kaikki tuntuivat tietävät, mikä meidän talon sisustukseen sopii. Lahjalyhdyt aseteltiin nyt ainakin alustavasti toinen eteisaulaan, toinen keittiöön leivinuunin nurkalle.

Toisaalta kävi ilmi, että olen blogillani hämännyt lukijoita. Moni etsi tullessaan valkoista kartanoa, vaikka eihän tämä ulkoapäin valkoinen ole, vaan kartanon keltainen. Blogin nimi viittaa sisustuksen valtaväriin.

Juhlien jälkeen oli ihana saada nukkua yhteentoista. Sen jälkeen sain lähdettyä viikon viimeiselle lenkille ja vaikka juokseminen ei ihan kevyesti sujunut, niin kyllä vaan tuli  mahtava olo suihkun jälkeen eli jälleen kerran lenkki kannatti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!